verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Kiss Andrea
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Kiss Andrea

Okleveles ingatlanközvetítő

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)
phone +36 30 566

Értékesítési területeim

Alsópetény
Bánk
Nőtincs
Legénd
Becske
Kálló
Csővár
Nógrádkövesd
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2 - 4%
Ingatlan.com-on 2 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Német, Holland
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

A nevem Kiss Andrea,

2015- ben költöztem Budapest zsúfolt agglomerációjából egy kis nógrádi zsákfaluba, Legéndre.

Hiszem és tapasztalom, hogy Nógrád- megye egy rejtett kincs, ahol érdemes élni és érdemes befektetni!

Megbízásaimat főként Nógrád- megyében, valamint Veresegyház- Vác- és Rétság vonzáskörzetében vállalom. Fontosnak tartom, hogy olyan helyen dolgozzak, ahol biztos és jó helyismerettel rendelkezem és a személyes tapasztalataimmal is segíthetem ügyfeleim döntését!
Limitált számú megbízást vállalok. Így tudom leginkább kiszolgálni az eladói és a vevői oldal igényeit is. Munkám során a legfontosabbnak az azonnali válaszkészséget és széleskörű tájékoztatást tartom. Ügyfeleim a vevő oldalról főként az agglomerációból elvágyódó, de munkájuk és családi kapcslataik révén mégis a főváros közelségét előnyben részesítő emberek. Széleskörű kapcsolatrendszeremnek és nyelvtudásomnak köszönhetően sikerrel értékesítek külföldi ügyfelek részére is. Munkámat, amennyiben ügyfeleimnek igénye van rá, segíti ügyvéd, energetikus, építész, lakberendező is.
Népművelőként diplomáztam, bár nem dolgozom az eredeti szakmámban, a vidék és a népi építészet mindig is érdekelt. Tájjellegű ingatlanokkal különösen szívesen foglalkozom, akár lakberendezővel is állok ügyfeleim rendelkezésére.

Minden szerződéskötést megelőz egy kötetlen, személyes találkozó, ahol megbeszélünk minden a munkámra és az ügyfél igényeire vonatkozó részletet.

Legfontosabb feladatom, hogy egy- egy ügylet lezártakor, mind a vevői, mind az eladói oldal elégedett legyen. Ezért minkét fél részére igyekszem a lehető legteljesebb tájékoztatást és támogatást nyújtani!

Amennyiben úgy érzi, hogy segítségére lehetek ingatlanügyeiben, kérem keressen bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
lakberendező
ügyvéd

Rólam mondták

B Anita

Vevő
Idézet szimbólum

"Andrea korrekt, megbízható, profi értékesítő, és nagyon kellemes személyiség. Nincs olyan kérdés vagy probléma, amire ne találna megoldást. Ajánlom minden eladónak és vevőnek!"

B Diána

Eladó
Idézet szimbólum

Megbízható, profi értékesítő!Gyors, korrekt értékesítés. Andreával minden a megbeszéltek szerint zajlott, zökkenőmentesen, profi módon! Nagy-nagy köszönet! Csak ajánlani tudom!

K Ágnes

Kereső
Idézet szimbólum

"Andrea végtelenül segítőkész, türelmes. Nagyon jó és okos tanácsokkal látott el. Köszönöm

Cs Andreea

Bérbeadó
Idézet szimbólum

"Mindenkinek csak ajánlani tudom. Korrekt, segítőkész, barátságos és nem utolsó sorban bármikor elérhető."

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar