verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Kiss Andrea
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Értékesítési területeim

II. kerület
XI. kerület
III. kerület
I. kerület
XII. kerület
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.8%
Ingatlan.com-on 5 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Német, Magyar
Tagságaim Iparkamara

Így dolgozom

Hiszem, hogy egy ingatlan eladása vagy vétele, nem csupán egy ingatlan értékesítése vagy annak a folyamatnak a levezetése, annál sokkal több célja van. Hivatásom része az emberek megismerése, nem csak az igények, hanem mint ember, egyéniség, személyiség is, hiszen az új otthon magától a benne lakótól lesz az, amit álom otthonnak nevezünk.
Nincs egyforma ingatlan eladás, vagy vétel, hisz a benne szereplő emberek is mindig mások, másképp gondolkodnak, más és más dolgok kerülnek előtérbe. Éppen ezért a folyamat minden egyes szakasza új kihívást rejt számomra, képviselni ezeket a szempontokat, segíteni a szereplőket úgy, hogy a lehető legkevesebb kompromisszum mellett találhassák meg a számukra ideális ingatlant vagy épp a legmegfelelőbb vásárlót.
Pályafutásom kezdete óta célom az emberközpontúság, a személyre szabott megoldások megtalálása, innovatív eszközök és rendszerek használata.
Számomra minden egyes ügyfél prioritást élvez.
Hiszem, hogy nem pusztán ingatlanok adás-vételével foglalkozom. Az ingatlan alapvetően az életminőség. Mindenki olyan otthonra vágyik, ahol jól érzi magát és boldog.
Ha úgy döntesz, hozol egy változást az életedbe, én segítek azt megvalósítani. Személyre szabott megoldásokat kínálok, hogy álomból valóság legyen.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar