verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Kiss Zoltán
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Kiss Zoltán

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

Kiss Zoltán Ingatlan
phone +36 70 905

Értékesítési területeim

II. kerület
III. kerület
XI. kerület
XVI. kerület
Göd
Dunakeszi
Mogyoród
Zsámbék
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 4.4%
Ingatlan.com-on 8 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Kiss Zoltán Ingatlan értékesítési szakértő vagyok.

Utam 2012-ben kezdődött amikor friss végzősként el kellett döntenem, hogy mivel is szeretnék foglalkozni. Ahogy a legtöbb fiatal, úgy én is azonnal fel akartam falni a világot és óriási sikereket akartam elérni, tehát akkor egyértelműnek tűnt, hogy pénzügyi vonalon kell elindulnom. Egy nemzetközi független biztosítás közvetítői céghez kerültem, ahol leginkább megtakarítási szerződéseket kellett kötnöm. Pár hónap alatt kiemelkedő eredményeket értem el, majd jött a motiváció hiány, amikor rájöttem, hogy nem tudok azonosulni a cég mentalításával. Olyan terméket kellett eladnom amiben valójában én magam sem hittem, erre pedig rátett egy lapáttal a negatív munkahelyi légkör.

Továbbra is azt éreztem, hogy értékesítéssel és emberekkel szeretnék foglalkozni, de mégis máshogyan.

Szerencsésnek tartom magam mert nagyon jó kapcsolatom volt a nagypapámmal. Ő a legjobb nagypapák közé tartozott. Sokat foglalkozott velem és két Bud Spencer film közt állandóan a történeteit hallgattam az életről és becsületes munkáról . Mivel Ő is ingatlanközvetítőként dolgozott, ezért később a buzdítására ezt a területet céloztam meg. Ekkor hirtelen egyértelművé vált, hogy ezen az úton kell elindulnom.

Pár hónappal a szakma elkezdését követően, 23 évesen szinte minden cégen belüli díjat és elismerést begyűjtöttem, így bebizonyosodott, hogy megtaláltam az utamat.
Az évek során rengeteg emberrel és élethelyzettel találkoztam és egyre jobban megszerettem a munkámat és azt ,hogy értékes segítséget nyújthatok, így szakmából hivatássá vált.

Sokan ingatlanokban tartjuk vagyonunk nagy részét, ezért nagyon fontos, hogy az eladásához olyan szakembert találjunk aki megfelelő elhivatottsággal, precizitással és szakmai tapasztalattal rendelkezik mert nagyságrendekkel magasabb árat érhet el egy jól képzett ingatlanközvetítő.

7 szakmában töltött év után legfőbb célommá vált, hogy a lehető legmagasabb minőséget képviselve teljesen levegyem a terhet a megbízóim válláról ami az ingatlanok értékesítésével jár, ezért az első találkozótól, egészen az eladott ingatlan birtokbaadásáig minden folyamatot kezelek és végig viszek.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar