Klárik Ádám

Klárik Ádám

Ingatlanközvetítő

+36 30 650 mutasd
Jutalékom
5,1%
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Klárik Ádám vagyok, az Immo1 Almássy téri irodájának tulajdonosa és elkötelezett értékesítője.

2005 óta vagyok aktív résztvevője az ingatlan szakmának. Tapasztalataimat Magyarország piacvezető ingatlanközvetítő hálózatainál szereztem. Legutóbbi cégemnél vezető értékesítőként képviseltem a nekem bizalmat szavazó ügyfelek érdekeit.

Büszke vagyok arra, hogy olyan ügyfeleim is vannak, akikkel pályafutásom kezdetén kerültem kapcsolatba.

Célom, hogy ebben a környezetben még magasabb szinten, a személyes jó kapcsolat megőrzése mellett, precízen és professzionálisan elégítsem ki régi és az új ügyfelek igényeit. Hiszem, hogy az Immo1 jó táptalaj egy hozzám hasonló, mindig új kihívásokat kereső ingatlanos szakember számára.

A szakmám egyben a hobbim is. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, éppen ezért változatosan körbejártam az ingatlanozással kapcsolatos szakterületeket, több tanfolyamot elvégeztem az évek során. Felsőfokú tanulmányaimat műszaki szakterületen folytattam. Ezirányú gyakorlati tapasztalataimat a befektetési céllalI vásárolt ingatlanaim felújításában való aktív részvételemnek köszönhetem.

Küldetésem, hogy Magyarországon is hasonló elismertséget szerezzen ez a szakma, mint a fejletteb országokban. Ez kizárólag profi hozzáállással és fejlett szakmai háttérrel valósulhat meg.

Tisztelettel:
Klárik Ádám

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó