verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Klárik Ádám
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Értékesítési területeim

VI. kerület
XIII. kerület
XIV. kerület
VII. kerület
V. kerület
Tordas
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.8 - 5.7%
Ingatlan.com-on 19 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Klárik Ádám vagyok, az Immo1 Almássy téri irodájának tulajdonosa és elkötelezett értékesítője.

2005 óta vagyok aktív résztvevője az ingatlan szakmának. Tapasztalataimat Magyarország piacvezető ingatlanközvetítő hálózatainál szereztem. Legutóbbi cégemnél vezető értékesítőként képviseltem a nekem bizalmat szavazó ügyfelek érdekeit.

Büszke vagyok arra, hogy olyan ügyfeleim is vannak, akikkel pályafutásom kezdetén kerültem kapcsolatba.

Célom, hogy ebben a környezetben még magasabb szinten, a személyes jó kapcsolat megőrzése mellett, precízen és professzionálisan elégítsem ki régi és az új ügyfelek igényeit. Hiszem, hogy az Immo1 jó táptalaj egy hozzám hasonló, mindig új kihívásokat kereső ingatlanos szakember számára.

A szakmám egyben a hobbim is. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, éppen ezért változatosan körbejártam az ingatlanozással kapcsolatos szakterületeket, több tanfolyamot elvégeztem az évek során. Felsőfokú tanulmányaimat műszaki szakterületen folytattam. Ezirányú gyakorlati tapasztalataimat a befektetési céllalI vásárolt ingatlanaim felújításában való aktív részvételemnek köszönhetem.

Küldetésem, hogy Magyarországon is hasonló elismertséget szerezzen ez a szakma, mint a fejlettebb országokban. Ez kizárólag profi hozzáállással és fejlett szakmai háttérrel valósulhat meg.

Tisztelettel:
Klárik Ádám

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar