Koncz András

Koncz András

Ingatlanközvetítő

+36 20 933 mutasd
Jutalékom
1,5‒3,0%
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Így dolgozom

Kedves leendő ügyfelem!
Koncz András - ingatlan tanácsadó vagyok székesfehérvári lakos.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal végzem napi szinten ingatlan tanácsadói munkámat.

Folyamatosan képzem magam, törekszem a naprakész tudásra.

Bevált és naprakész ügyvédi, energetikai és bankfüggetlen hitelszakértői munkatársakkal dolgozom együtt.

Meggyőződésem, ahogy változik az ingatlan piac, úgy nekem is törekednem kell a megújulásra, ennek köszönhetően indítottam el a saját nevemmel jelzet youtube csatornámat, ahol a saját magam által felvett, összevágott ingatlanbemutató videók tekinthetők meg, az összes általam értékesített ingatlanról.

Valami új, valami más, de mindenképpen pozitív, az eddig visszajelzések alapján, amelyeket a megbízóimtól, érdeklődőimtől is egyaránt kaptam.

Jól ismerve lakóhelyemet, Székesfehérvárt és környékét, sikeresen tudok önnek segíteni, amennyiben, eladna vagy bérelne ingatlant.

Rólam mondták, írták a teljesség igénye nélkül:

Éva: „András ügyfele voltam. Kiváló munkáját dicséri, hogy az első kapcsolatfelvételt követő két héten belül már a szerződést is aláírtuk. Alapos, profi és készséges. Legközelebb is hozzá fogok fordulni.”

H. Józsefné: „Koncz András ingatlan bérbeadással kapcsolatban nyújtott munkájával teljes mértékben elégedett vagyok. Ezúton is köszönöm a segítségét.”

Andrea: „Koncz Andrásról, ingatlanos szakértőről csak a legjobbakat tudom írni. Az ö személyében egy precíz, profi, rendkívül sokoldalú, abszolút megbízható, kulturált, segítőkész embert ismertünk meg, aki mind az eladó, mind az érdeklődő/vevő számára a legmegfelelőbbet nyújtja. Őszintén ajánlom öt mindenkinek, mert szaktudásával, sokéves tapasztalatával rövid időn belül is a maximumot nyújtja. Köszönjük neki fáradhatatlan igyekezetét és segítségét a lakáseladás lebonyolításban. A lehető legjobbakat kívánjuk neki további szakmai és privát életútján!”

György: „Kedves András!
Köszönjük a türelmes, hosszadalmas segítséget, melynek eredménye a vevő-eladó elégedettsége. Előzékenysége és kedvessége könnyebbé tette számunkra a szerződéskötés folyamatát. A továbbiakban is számítunk közreműködésére.”

Fruzsina: „Precíz, gyors, kedves, megbízható, csak pozitív dolgokat tudok írni Andrásról . Sikeresen eladta az ingatlanunkat rövid időn belül, köszönjük ☺️”

Cs. Istvánné: „Nagyon meg voltunk elégedve Andrással, bármikor kerestük kérdésekkel, mindig gyorsan válaszolt, ha épp nem értük el, mindig visszahívott. Segített a tulajdonossal való kapcsolattartásban, a szolgáltatással és az ügyintézés menetével maximálisan meg vagyunk elégedve. 5*”

Köszönöm, hogy elolvasta a bemutatkozásomat, bízom benne, hogy hamarosan ügyfeleim között tudhatom, és elkezdhetjük együtt a sikeres munkát.

Koncz András - ingatlan tanácsadó

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó