Korompay Rita
Korompay Rita

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Hitelügyintéző, Diplomás Értékbecslő

phone +36 20 419
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 10 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Mint tapasztalt ingatlanszakértő, mélységes szenvedéllyel és elhivatottsággal foglalkozom az ingatlanokkal.

Cégünk az ingatlan értékesítésének minden részletére kiterjedően szakértői szolgáltatást nyújt, mely a folyamat kezdetétől, egészen a birtokbaadásig, a kulcsátadásig tart. Személyesen felelek a hitelekért, amihez megfelelő pénzügyi végzettséggel rendelkezem.

Csapatunk tagjai magukban foglalják a banki értékbecslőt, az ügyvédet, az energetikust, az építészmérnököt, a lakberendezőt, a fotóst és a költöztetőt, akik mind a szakmai színvonalat és a minőségi szolgáltatást képviselik.

Az elégedett ügyfelek visszajelzéseire alapozva kapjuk meg a megbízásainkat mind a megbízói, mind a vevői oldalon. Az üzleti kapcsolataink szorosak és hosszú távúak, az üzletemberekkel való együttműködésünk pedig rendkívül erős.

A hagyományos és alternatív értékesítési technikák aktív használatával elérjük a legjobb eredményeket, és mindig az ügyfelek elégedettségére összpontosítunk. Minden megbízásunkat a siker és az elégedettség jellemzi.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar