Kovács Ferenc

Kovács Ferenc

Ingatlanközvetítő

+36 30 111 mutasd
Rutinom
8 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Üdvözlöm!
​Kovács Ferenc vagyok a TOP3 Ingatlan tanácsadója.
​Egész életemben a belvárosban éltem, ezért nem véletlen, hogy kiemelten az V. VI. VII. és a XIII. kerületben található ingatlanok értékesítése a szakterületem.

​Folyamatosan időt szentelek annak, hogy fejlődjek, valamint kihasználjam jó tulajdonságaimat, mint például helyismeret, emberközpontú hozzáállás, ennek is köszönhető, hogy már 5 éve ebben a szakmában dolgozom, eddigi visszajelzések alapján sikeresen.

​Több saját tulajdonban lévő ingatlan eladását követően választottam az ingatlanértékesítői pályát és mivel mindkét oldalon álltam már, így ismerem a nagybetűs ELADÁS érzelmi töltetét, ez nagymértékben segítséget nyújt az ügyletek lebonyolításában és pontos, precíz kivitelezésében, leginkább Ügyfeleim megértésében.Mielőtt a TOP3 Ingatlan munkatársa lettem több “Multi” cégnél voltam alkalmazásban, de úgy éreztem a folyamatos és további fejlődésem érdekében váltanom kell.

​A TOP3 Ingatlannál mélységében, szakmai elhivatottságban, találtam meg a számításaimat a korrekt és minden szinten maximalista csapatmunkának és cégvezetésnek köszönhetően. Ma már mondhatom rengeteg eladott ingatlannal és elégedett ügyféllel a hátam mögött,hogy a hobbim a munkám és nem elrugaszkodott kijelentés, hogy az ingatlanozás életstílusommá vált. Egy otthon értékesítése mindig sok érzelmi kötődéssel jár, amit azt gondolom csak olyan valaki tud biztonságosan és empatikusan kezelni, aki jól felkészült minden helyzetben és képviselni tudja az elképzeléseket úgy, hogy közben az igazak útját járja.

​​Egy jó ingatlanközvetítő szerepe elengedhetetlen a biztonságos és hatékony eladásban.

​​Várom első személyes találkozásunkat!

​​Üdvözlettel:
​Kovács Ferenc
​​​​​

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, hitelügyintézés, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó