verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Kovács Kornél
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Kovács Kornél

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

Ingatlanpáholy
phone +36 70 777

Értékesítési területeim

II. kerület
XII. kerület
Budaörs
Jászberény
Gárdony
XIII. kerület
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 4.4%
Ingatlan.com-on 12 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Magyar
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Gyermekkori érdeklődésem egyenesen elvezetett a gazdasági tanulmányokhoz, Zoli barátom pedig (nagy erőfeszítésekkel) az ingatlan szakmához. Olyan erős fenntartások voltak bennem, hogy még a feltételezést is kikértem magamnak: ÉN? INGATLANOS? Az annó még a mainál is negatívabb, általános sztereotípiák foglya voltam, de aztán az ország vezető hálózatának legtörekvőbb irodájában a kíváncsiságtól és nagyratörő céloktól vezérelten elkezdtem pályafutásom.

Beleásva magam a szakmába megtapasztaltam szépségét és rendkívüli összetettségét, melynek töredékét sem feltételeztem volna kívülről. Fantasztikus érzés napról napra új embereket, ingatlanokat megismerni, élethelyzeteket megoldani. Ez a bűvölet mind a mai napig tart és biztos vagyok benne, ennek köszönhetem, hogy a kiemelkedő sikereket elérő értékesítők táborát erősítem.
Látva a valóság és a feltételezések közötti óriási űrt, kötelességemnek és hivatásomnak érzem a helyére tenni hazánkban ezen rendkívül értékes munkakör megítélését.

Ezen indíttatásnak köszönhetően hoztam létre az Ingatlanpáholyt, mely a szakmát szerető, tiszteletben tartó és megfelelő minőségben képviselő, életstílusként megélő értékesítők közössége. Célunk megmutatni, hogy hazánkban is működhet felelősségteljesen, ügyfélközpontúan és teljes körűen az ingatlanközvetítői szakma. Ez nem állami szankciókkal, hanem a minőségi kollégák elterjedésével, az ország megfelelő szakértők általi lefedésével lehetséges.

Az elmúlt pár évben bebizonyosodott, hogy ez a hosszú távú, magas színvonalra törekvő gondolkodásmód a helyes út, melyet a korábbi ügyfeleinktől visszaérkező megkeresések, állandósult ajánlások, kiváló kvalitásokkal és csodás értékrenddel rendelkező leendő értékesítők megkeresései mind folyamatosan visszaigazolnak számunkra. Minden egyes alkalommal elfog a büszkeség, mert számomra ez az igazi siker.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar