Kovács Levente

Kovács Levente

Ingatlanközvetítő

+36 20 238 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Üdvözlöm!
Kovács Levente vagyok, ingatlan értékesítő.

Az ingatlan közvetítői hivatással 2018-ban kerültem először kapcsolatba. Egy kisebb családi vállalkozásnál kezdtem dolgozni, majd fél éven belül következett egy országos hálózat. Mellette dolgoztam jogvédelem területén üzletkötőként, de az elmúlt évben ismét kizárólag az ingatlanokra fókuszálok. Miért pont erre a területre esett a voks?

Mert mint tudjuk, az otthon egy ember életében gyakran a legnagyobb érték, és ennek az "eladását", piacra bocsátását gyakran lengi körül a bizonytalanság, a félelmek, hogy vajon jól csináltunk-e mindent, hogy a lehető legtöbbet sikerült-e kihozni az üzletből!
Ezért bizony tapasztalataim azt mutatják, hogy az értékesítés ezen területén van a leginkább szükség a jól felkészült, lelkiismeretes és szorgalmas közvetítőre! Az eredményekhez viszont elengedhetetlen a folyamatos tanulás, a szakma iránti érdeklődés és alázat!

Alapvetően a munkámban rövid idő alatt elért sikereimnek három fő alap pillére van: a felkészültség, az őszinte kommunikáció úgy eladói mint vevői oldalon, és a teljeskörű szolgáltatás nyújtása! Ez ELADÓI oldalon természetesen az előzetes konzultációtól kezdve a profi fotókon és marketingen keresztül a kulcsátadásig terjed, VEVŐI oldalon pedig a vásárlási igények teljeskörű kielégítése, a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal!

Bővebb információért keressen bizalommal, a hét bármely napján.
Ha nem tudom felvenni, amint tehetem, visszahívom!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Jelenleg nincs elérhető hirdetés.

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó