Kovács Roland

Kovács Roland

Ingatlanközvetítő

+36 70 417 mutasd
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Üdvözlöm!
​Kovács Roland vagyok, és örömmel tölt el, valamint nagyon - nagyon büszke vagyok arra, hogy a TOP3 Ingatlan tanácsadója lehetek.

​Szoktam mondani, hogy nagyon messziről érkeztem ide, de azért ez mégsem igaz. Családunkban a testvérem által hosszú évek óta szerepe van az ingatlan értékesítésnek, így a vasárnapi ebédek és a hétköznapokban is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egymást meghallgassuk és segítsük. Így volt ez az én szakterületemmel is, mely a vendéglátás területe volt, ahol sok közös pontot találhatunk a Vendégek, Ügyfelek alázatos és maximális, profi kiszolgálásában. Segített nekünk még a hivatásunk felelősségteljes hozzáállásához példás neveltetésünk, szüleink iránymutatása.

​Szerénységgel és kis büszkeséggel vegyítve mondhatom, hogy beutaztam a világot több évet töltöttem külföldön, mely mindenre kiterjedő tapasztalatait nagymértékben tudom jelen munkám során is hasznosítani.

​Hosszú éveket magam mögött hagyva váltottam és megpróbálok teljes mértékben megfelelni annak, hogy bekerülhettem Magyarország legjobb Ingatlan irodájába ahol továbbra is követhetem gyerekkoromból hozott útravalómat, és munkámat maximálisan a legjobb tudásom szerint kiváló Kollégákkal, és becsületességgel végezhetem.

​Én a csöndesebb vonalat képviselem a Kollégáim között, de most a sok éves csendes megfigyelést már kamatoztatom, és további célom a folyamatos szakmai fejlődés és a rengeteg pozitív visszajelzés Ügyfeleimtől, ami erőt és utat mutat az életemben.
​Várom hívását, és segíteni fogok, hogy új otthont találjon vagy a régit jobbra cserélje vagy csak egyszerűen költözni szeretne.

​Üdvözlettel:
​Kovács Roland
​​​​​​​​​

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó