Kuk Diána

Kuk Diána

Ingatlanközvetítő

+36 30 456 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Üdvözlöm!
Kuk Diána vagyok, a Városi Ingatlaniroda szegedi munkatársa.

Pályám során hamar világossá vált számomra, hogy olyan hivatást szeretnék találni magamnak, ahol az emberi kapcsolatokon van a hangsúly, ahol tudásommal és szakértelmemmel mások segítségére lehetek. Közel 10 éves értékesítési és kommunikációs tapasztalattal rendelkezem, így mára már gyorsan és pontosan fel tudom mérni, hogy mire van szüksége ügyfeleimnek.  

A minőség, a precizitás alapvető fontosságú munkám során, így biztos lehet abban, hogy ingatlanügyeit a lehető legmagasabb színvonalon képviselem majd, az ingatlan felvételétől egészen az adásvételi szerződés megkötéséig. Munkatempóm gyors, ugyanakkor hatékonyság és alaposság jellemzi, így megígérhetem, hogy a lehető leggyorsabban megtalálom álmai otthonát, vagy ingatlanának új tulajdonosát. Időbeosztásomat illetően rugalmas vagyok, így minden esetben alkalmazkodni tudok az Ön életviteléhez.

Számomra kiemelt jelentőséggel bír, hogy ügyfeleim életének egy meghatározó pillanatának lehetek aktív résztvevője, így küldetésemnek tekintem, hogy megtaláljam az Ön számára legideálisabb megoldást, legyen szó eladásról, vásárlásról, vagy éppen bérbe adásról!

Keressen bizalommal!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó