verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Kukovics Milán
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

Dunakeszi
III. kerület
XIII. kerület
Fót
Veresegyház
Vácrátót
Őrbottyán
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 4.9%
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Üdvözlöm!

Kukovics Milán vagyok a Fix Ingatlan alapítója. Úgy ismerkedtem meg az ingatlan szakmával, hogy először vásárlóként voltam jelen a piacon, majd később mint tulajdonos adtam el az ingatlanom. Ezt az utat többször is kijártam és átérzem, hogy milyen az amikor szükség lenne a vételárra, régóta húzódik az értékesítés, vagy éppen azt érezzük, hogy nem sikerül tovább lépnünk.
Ezek után eldöntöttem, hogy főállásban is ingatlanok eladásával fogok foglalkozni. Mára már nem mint munka, hanem inkább mint hivatásom tekintek rá.
Nagy áttörésnek tartom, hogy sikerült megalkotni egy olyan ingatlanirodát, ami ügyfél szempontból költséghatékony, iroda szempontból pedig minőségi szolgáltatásokat nyújt.

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk teljes mértékben elégedett legyen a munkánkkal és szívesen ajánljon minket rokonainak, barátainak.

- 2022-ben 27 db eladott ingatlan 1.129.400.000 Ft értékben.

- 2023-ban 21 db eladott ingatlan 1.848.700.000 Ft értékben.

Amennyiben elakadt az értékesítésben, most tervezi az eladást, vagy csak kérdése lenne, keressen minket nyugodtan.

Kollégáimmal állunk rendelkezésére.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Rólam mondták

B. Tímea

Eladó
Idézet szimbólum

Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Milán rendkívül jól, gyorsan, figyelmesen és pontosan dolgozik. Mindent megtesz, hogy mind a vevők, mind az eladók számára korrekt üzlet jöhessen létre. Messzemenően meg vagyunk elégedve a tevékenységével, mindenkinek bátran ajánljuk őt. Ezúton is köszönjük a munkáját és a továbbiakban is sok sikert kívánunk.

K. Angéla

Eladó
Idézet szimbólum

Milán nagyon odafigyel az ügyfeleire, megbízható és nagyon korrekt. Ami igazán tetszett, hogy folyamatos kapcsolatban voltunk a lakáseladás során és számára nem csak egy ügyfél voltam a sok száz között, hanem teljesen sajátjaként kezelte az eladást. Igazán korrekt áron dolgozik, szívből ajánlom.

S. Elza

Eladó
Idézet szimbólum

Egyszer a fotózáson, másodszor egy hét múlva a vevővel, és harmadszor újabb egy héttel később a szerződéskötéskor találkoztunk. Egy ingatlanközvetítő sikerés munkájának ennél nagyobb elismerése nemigen létezik, azt hiszem.

V. Máté

Eladó
Idézet szimbólum

Milánról csakis jókat tudok mondani , rendkívül szavahihető ingatlanos , messze a legszakképzett profi az ingatlanosok közül , akikkel talalálkoztam ! Nem hiába Milán adta el a lakásunkat ! :D

F. Szonja

Eladó
Idézet szimbólum

Nagyon elégedett vagyok Milán szolgáltatásával. Kedves, megbízható, precíz, kreatív, munkáját nagy igényességgel végzi. Jó döntés volt a segítségét kérni ingatlanunk értékesítésében.

T. Gergely

Eladó
Idézet szimbólum

Milán profi és megbízható, kitartó és probléma megoldó munkájával maximálisan meg voltam elégedve.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar