Kulik Áron

Kulik Áron

Ingatlanközvetítő

+36 70 216 mutasd
Jutalékom
2,5%
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Ingatlanközvetítéssel 2004 óta foglalkozok, majd 2009-ben amikor más befejezte, akkor alakítottuk ki irodánkat a párommal együtt. A Dream House Ingatlanközvetítő Iroda Örökösföldről a Család utca 61/A szám alatti társasházból indult, majd 2015-től Nyíregyháza Körte u. 34. szám alatt volt a belvárosban 2020 május 1-ig. Most átmenetileg Home Office- ban dolgozunk a COVID-19 Vírus miatt kialakult helyzetben, de az ingatlanközvetítés változatlanul működik. Önálló vállalkozás, nem partner iroda, nagy ügyfélkörrel. 2009-2020-ra elértünk 2600 megbízást. Új és használt lakások, családi házak, üzlethelyiségek, telephelyek, építési és vállalkozásra alkalmas telkek, zártkertek értékesítésével, illetve bérbeadásának közvetítésével, és ügyintézésével foglalkozunk TAKARNET (Földhivatali Információs Rendszer) hozzáféréssel, ügyvédi háttérrel. Ha egy sikeres, korrekt, megbízható, tapasztalt, számlaképes, ÁFA mentes ingatlanközvetítőt keres személyemben megtalálja. Nem szoktam csalódást okozni.

Arra törekszünk, ügyvédi háttérrel támogatva, hogy a lehető legjobb, személyre szabott szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleink részére az Önök legnagyobb megelégedésére, hogy megtalálják igazi otthonuk.

Irodánk ügyfeleinek többsége visszatérő ügyfélnek számít, akik a későbbiekben is ránk bízzák ingatlan ügyleteiket.

Az ügyfél belénk vetett bizalma, megköveteli tőlünk a maximális minőségű munkát, az adatok bizalmas kezelését, a teljes körű ügyintézést.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó