Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanközvetítő

+36 30 231 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Kuti Andrea vagyok, az országos hálozatú VÁROSI INGATLANIRODA sikeres csapatának keszthelyi munkatársa.

Egy ember életében az új otthon vagy akár egy új üzlethelyiség megteremtése fontos mérföldkő lehet. Szeretnék ennek részese lenni mindenben aszisztálni, hogy a lehetőségekhez képest mindez Önnek gördülékenyen menjen.

Fontos számomra, hogy az ügyfelek igényeit megismerve a lehetőségek közül megtaláljam a legoptimálisabb megoldást, átvállalva az ezzel kapcsolatosan felmerülő egyéb tevékenységeket is. Legyen az eladás, bérlés, új ingatlan felkutatása valamint az ezt követő bürokratikus dolgok megszervezése, a kedves kliens válláról való teher levétele.

Mint tudjuk, az idő pénz és nem érdemes tétlenül várni. Amit ma megtehetünk, azt ne halasszuk holnapra. Az ügyfélnek is az a fontos, hogy olyan őszinte és odaadó ember tartsa kézben a feladatokat, aki magáénak is érzi azokat és a szükséges hozzáértéssel látja el a teendőket minél rövidebb idő alatt. Hát ez lennek ÉN.

Az elmúlt 15 évben nem csak a munkám során, de a magánéletemben is fontos szerepet játszanak a nyelvek. Magas szinten beszélek angolul és olaszul, jelenleg pedig a német nyelvvizsgára készülök. Emelett tapasztalatokat szereztem építkezések lebonyolításában is, egyben az ügymenettel kapcsolatos fordításokkal is a kliensek részére.

Egy szó mint száz! Örömmel fogadnám, ha engem választana egy ilyen fontos feladat levezetésével, akár a megemlített nyelvek egyikén is. Keressen meg bátran telefonon vagy emailben és személyes időpontot egyeztetve állok szíves rendelkezésére.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó