verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Lázár Hajnalka
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Értékesítési területeim

Dunaharaszti
XXIII. kerület
Szigetszentmiklós
Taksony
XIX. kerület
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2 - 4.2%
Ingatlan.com-on 4 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol, Német
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Lázár Hajnalka vagyok, 2020 májusa óta dolgozom Az Ingatlancorner Ingatlanközvetítő és Hiteltanácsadó Kft Dunaharaszti irodájában a Dél-Pesti régióban értékesítőként és itt kínálok több éves tapasztalattal, szakmai hozzáértéssel eladó és bérelhető lakásokat, családi házakat, telkeket, üzleti és ipari ingatlanokat.
Kedves Megbízóimat – a közvetítői jutalékon kívül – egyéb költség nem terheli, kizárólagosságot nem kérek. Fiatal korom ellenére számos megbízáson, sikeres eladáson és hitelügyintézésen vagyok túl.


Az ingatlanközvetítésre egészen más területekről tértem át és azóta is lenyűgöz ez az életforma. Szeretem a munkámat, izgalmakkal, kihívásokkal teli ez a tevékenység, de épp ezért szeretem annyira. Irodánk és az ingatlanközvetítői hivatás iránt családilag is elkötelezett vagyok, mivel a férjem is ingatlanközvetítő, és ugyanebben az irodában dolgozik már 13 éve.

Irodánk színvonalas adatbáziskezelő szoftverrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy eladó és kereső ügyfeleink könnyen és biztosan egymásra találjanak. Nyilvántartásunkba kerülő ÚJ ingatlanokat a lehető LEGRÖVIDEBB időn belül kiajánljuk az adatbázisunkban rögzített ügyfeleink számára.

Ügyfeleimnek az új ingatlan vásárlás/eladás gondolatának megszületésétől a teljes megvalósításáig mutatom az utat, egy kézben tartva cégünk magas szintű szolgáltatáscsomagját. Az értékesítés során fontos szempontom, hogy A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNYBAN ÉRTÉKESÍTSEM az Ügyfeleim ingatlanjait.
Az értékesítés folyamatát a birtokba-adásig végigkísérem, támogatom.

A rám bízott feladatokat teljes egészében úgy látom el, mintha az a saját ingatlanom eladása lenne. Számíthat az őszinteségemre! Mindent megteszek, hogy együtt SIKERREL járjunk, mert bár a közvetítés tárgya az ingatlan, de jól tudom, hogy mögötte sorsok, és erős érzelmi motivációk húzódnak és ez a legfontosabb.

Szolgáltatásaim között szerepel az ingatlanközvetítés és értékbecslés, a díjmentes lakossági és vállalati hitelügyintézés, jogi és adótanácsadás, lakástakarékpénztári és biztosítási ügyintézés.
Ingyenes bankfüggetlen hitel- és CSOK ügyintézést, kedvezményes ügyvédi hátteret, földhivatali ügyintézést, földmérőt, lakberendezőt és energetikai tanúsítványt biztosítok ügyfeleim részére.
Teljeskörű, egyedi igényeket kielégítő szolgáltatásaimnak és az irodánk jogi képviselőinek köszönhetően az adás-vétel lebonyolítása problémamentes. Az egyszerű, diszkrét ügyintézést a szakképzett, több éves tapasztalattal rendelkező munkatársak biztosítják.A hét minden munkanapján és hétvégén is, az ügyfelek rendelkezésére állok, keressen Ön is bizalommal.

+36-70-426-77-36

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar