Lovasné Váczi Mária

Lovasné Váczi Mária

Okleveles ingatlanközvetítő, értékbecslő

+36 30 518 mutasd
Jutalékom
3,0%
Rutinom
16 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Lovasné Váczi Mária vagyok, 13 éve foglalkozom ingatlan értékesítéssel. Ez alatt az idő alatt sok-sok ingatlant eladtam és sok vevőnek megtaláltam álmai lakását, hiszen a lakás vásárlás életünkben egy fontos, meghatározó esemény.
A feladat összetett és nem egyszerű, mert nemcsak el kell adni az ingatlant a megfelelő vevőnek, hanem a vevőnek meg is kell találni a számára tökéletes ingatlant.
Tudni kell, hogy sem az eladás sem az ingatlan vásárlás nem könnyű feladat. Kitartó munka, sok idő, empátia és türelem kell hozzá. Nekem ez megvan!
Célom az, hogy ingatlan értékesítésnél megtaláljuk a megfelelő vevőt, hogy a szerződés-kötésen mindenki elégedett legyen, az eladó, a vevő és az ingatlanszakértő is. Ha ez sikerült, akkor jó munkát végeztem.
Célkitűzésem az, hogy hiteles és korrekt tájékoztatást adjak ügyfeleimnek. Azt tanultam, hogy a korrekt magatartás hosszútávon mindig meghozza az eredményt. Ezt a munkát csak akkor szabad végezni, ha képesek vagyunk arra, hogy az eladót mindig a valóságnak megfelelően tájékoztassuk ingatlanának piaci értékéről.
A valós érték meghatározása sokszor csalódást okoz az eladónak, mert nem azt hallja, amit elképzelt vagy szeretne. Tapasztalatból tudom, hogy az nem jó értékesítési politika, ha elhitetjük az eladóval, hogy a lakását el lehet adni az ő általa elképzelt jóval magasabb áron. Ez később visszaüt, mert ha ez mégsem sikerül, csalódik az ingatlan értékesítőben.
Éppen ezért én ezt a módszert nem támogatom.
Munkám során tájékoztatást adok az illeték és ingatlan adó fizetésről is, hogy az eladó ne későn szembesüljön ezekről a kötelezettségekről.
Ha Ön is szeretne az elégedett ügyfelek közé tartozni, kérem keressen meg.
Elérhetőségeim:
+36 30/518-0282


Kapcsolódó szolgáltatások:
Ügyvédi háttár, Energetikai Tanúsítvány készítés, hitel ügyintézés, CSOK ügyintézés, Fundamenta lakás megtakarítás ügyintézés.
Építészt vagy belső építészt szintén tudok ajánlani.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó