Lukács Ágnes

Lukács Ágnes

Ingatlanközvetítő

+36 70 612 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Minimális idő alatt a maximumot hozom ki az ingatlan eladásából!

2006 óta, 14 éve dolgozom a budapesti ingatlanpiacon. Ennyi idő alatt számos tapasztalatot szereztem, alkalmozkodtam a változásokhoz, folyamatosan képeztem magam.
Alapelveim közül a két legfontosabbat emeleném ki:

- 100% szakértelem - munkám során sikeresen ötvözöm a lakberendezési ismereteimet az ingatlan értékesítési ismeretekkel, ezért megfelelő színvonalon hirdetem a lakásokat, így a hozzám forduló vevők is azt kapják, amit elvárnak.

- 100% őszinteség - külső szemmel jobban látom a hibákat, a felújítottságot, a vevői igényeket és a reális árat. Nem kertelek, nem szépítem a dolgokat, tehát akkor hívjon, ha nem fog megsértődni a véleményemen, hanem azt építő kritikának veszi.

Látom azt is, hogy a vevői oldal úgyanúgy megküzd az ideális otthon megtalálásával, mint az eladók azzal, hogy minél hatékonyabban értékesítsük a lakásukat.

Mindkét oldalt korrekten képviselem, hiszen egy adásvétel akkor mondható sikeresnek, ha mind a két fél elégedett az ügylet után.

Az elmúlt években 2 ingyenesen letölthető tanulmányom és 2 e-bookom is megjelent a témában.

6 éve végeztem el a lakberendező képzést, melyet a ingatlanos tapasztalataimmal ötvözve hasznosítok a HOME STAGING, azaz INGATLAN FELKÉSZÍTÉS területén is.

Jellemzően Budapest területén dolgozom, leginkább a pesti oldalon.

Keressen bizalommal, segítek az ÉRTÉKesítésben, vagy az új otthonát megtalálni.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Jelenleg nincs elérhető hirdetés.

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó