Madaras János

Madaras János

Okleveles ingatlanközvetítő, értékbecslő

+36 20 422 mutasd
+36 20 445 mutasd
Jutalékom
3,0%
Rutinom
15 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Madaras János vagyok, a Szigetingatlan Ingatlanközvetítő Iroda ingatlan-tanácsadója.


Még 2006-ban egy egészen más területről vándoroltam át az ingatlanközvetítés világába, amely magába szippantott és az óta is imádom ezt az életformát. Számomra legalábbis inkább egy életforma, mint munka. Bár sokszor embert próbáló, kihívásokkal teli ez a tevékenység, de épp ezek miatt szeretem annyira. Hiszem, hogy az én és munkatársaim sikere is azon múlik, mennyire tudjuk feltárni ügyfeleink sokszínű igényeit és azokat összhangba hozni a valósággal.


A ránk bízott feladatokat úgy látjuk el, mintha az a saját ügyünk lenne. Mi nem ígérünk, azonban mindent megteszünk, hogy együtt sikerrel járjunk, mert bár a közvetítés tárgya az ingatlan, azonban különböző élethelyzeteknek is meg kell felelnie 1-1 üzletnek. Így nem mindenáron a megbízások szerzésére törekszünk, hanem arra, hogy minél inkább minőségi adatbázist építsünk motivált eladókkal, valóban vásárolni szándékozó, potenciális vevőkkel.


A hatályos törvényeknek mindenben megfelelve végezzük munkánkat. A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ) köszönhetően egyre nagyobb számú tagirodával és adatbázissal, kiterjedt hirdetési háttérrel rendelkezünk. Nap, mint nap szembesülünk az ingatlanközvetítőkkel szembeni távolságtartással – melyet sajnos meg is értünk – épp ezért a MIOSZ Etikai Kódex alapján, szívvel-lélekkel végezzük munkánkat.


Profi hitelügyintéző munkatársunk megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb pénzügyi konstrukciót.


Energetikai tanúsítványra van szüksége? Hívjon és kérjen ajánlatot.


Ingatlan adásvételi szerződések elkészítéséhez kérje lelkiismeretes és kiválóan felkészült ügyvédünk segítségét, vele gyors és örömteli az ügyintézés.


Járt már nálunk?


Keressen minket bizalommal!

A szigetingatlan . hu oldalunkon további információkat talál rólunk, megtekintheti adatbázisunkat és olvashatja ügyfeleink véleményét a velünk való együttműködésről.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, ügyvéd

Értékelésem

Átlag: 5

1 értékelés alapján

Kinyit
1 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés

megbízó

2021-05-13

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

vásárlásban

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Partnerük segítségével sikerült megoldanom az ügyemet

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó