Majoros Adél

Majoros Adél

Ingatlanközvetítő

+36 70 657 mutasd
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Majoros Adél
Szerteágazó munkatapasztalataim (ügyfélszolgálat, jelnyelvi tolmácsolás, nonprofit szervezetek, stb.) során fel kellett ismernem, hogy nem tudok megelégedett lenni olyan tennivalók között, ahol nem kapcsolódhatok emberekhez, és ahol nincs lehetőségem segítségére lenni azoknak, akikkel kapcsolódom. Internet ide, vagy oda, semmi nem pótolja a személyes kapcsolódás közvetlenségét, és az együtt teljesítés örömét.
Éppen azért döntöttem úgy, hogy a FORTISElit ingatlanirodával működöm együtt, mert azt a hátteret biztosítja számomra és ügyfeleim számára, amilyenre szerintem szükség van a mai ingatlan piacon. Modern felfogású, bőséges tapasztalattal bíró, az eredményekért keményen hajtó, támogató csapatra találtam itt, ahova könnyű beilleszkednie annak, aki nem fél a munkától. Úgy hiszem, Önnek is ugyanezen okok miatt érdemes minket választania.
Irodánk működési stratégiája, hogy nem állunk meg az internetes megjelenítések szintjén, hanem változatos csatornákon, aktívan keressük az Ön számára legmegfelelőbb partnert.

Szívből egyetértek azzal, aki azt mondta: „Vannak, akik álmodnak a sikerről, míg mások tesznek érte.”. Ha Ön megtisztel engem bizalmával, sikeréért minden tőlem telhetőt megteszek.

Várom hívását!

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó