Marosi Gabriella

Marosi Gabriella

Okleveles ingatlanközvetítő, értékbecslő

+36 30 352 mutasd
Jutalékom
2,5%
Rutinom
17 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
angol
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Budapest egész területén vállalom a megbízásokat!
Több mint 14 éve dolgozom az ingatlan közvetítő szakmában saját kisvállalkozásomban. Ezalatt az idő alatt nagy tapasztalatra tettem szert mind az ingatlanok eladásában, mind a lakáskiadás területén. Vállalom házak, lakások és irodák, üzletek eladását egész Budapest területén. Kiadó lakását is bízza bátran rám, megkeresem a megfelelő és megbízható bérlőt az Ön számára. Az ingatlan értékének felmérésétől, a bemutatáson, a vevő/bérlő megkeresésén kívül menedzselem az adásvételi ill. bérleti szerződés létrejöttét. Segítem megbízóimat az ingatlanok birtokba adásának folyamatában is.
Ingatlan bérbeadása esetén (kiadások) jutalékom az egy havi bérleti díjnak megfelelő összeg ( ÁFA nélkül) Ingatlan eladás esetén jutalékom 2,5%. Kizárólagos megbízási szerződés esetén ennél kedvezőbb jutalékban is megállapodhatunk. Minden esetben a jutalék csak a sikeres közvetítés esetén jár részemre utólag.
Ezen felül megtisztel, ha a bérbe adott ingatlan hosszú távú havi gondozását is rám bízza.Ezt a lakás bérleti díjától függően 7-10 ezer Ft / hó összegért vállalom. Havonta felkeresem a bérlőket, ellenőrzöm a mérőórákat, beszedem a bérleti díjat ill. a rezsi költségeket. Amennyiben javítási, karbantartási munkára van szükség, ezt is menedzselem. Megbízható mesterekkel állok kapcsolatban. Budapest egész területén vállalom a megbízásokat.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, közjegyző, ügyvéd

Értékelésem

Átlag: 5

1 értékelés alapján

Kinyit
1 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés

megbízó

2023-01-29

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

eladásban

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Folyamatban van az együttműködés

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó