verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Megyesi Éva
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Megyesi Éva

Okleveles ingatlanközvetítő

Megyesi Éva Ingatlaniroda
phone +36 20 329

Értékesítési területeim

IV. kerület
Pázmánd
XIV. kerület
Kömlőd
Parádsasvár
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3 - 5%
Ingatlan.com-on 5 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Német
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Kedves Leendő Ügyfelem!

Örülök a találkozásunknak.

Sokévnyi tanári munka után a gyerekeim tanácsára új utakat kerestem és megszereztem az ingatlanértékesitői oklevelet. A környezet és kollégáim támogatása révén munkám örömmel és lelkesedéssel tölt el a mai napig.

A belvárosi, XIII, és XIV. kerületi lakások specialistája vagyok, de szívesen foglalkozom házakkal, Budapest és Magyarország egyéb ingatlanaival is.

Nagyon szívesen közreműködöm külföldi ügyfelek ingatlannal kapcsolatos ügyeinek intézésében is angol nyelven.
A "Tisztességes vállalkozás tanúsítvány 2023" büszke birtokosa vagyok.
Tagja vagyok a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének.
( MIOSZ)

Kitartásomnak, pontosságomnak és megbízhatóságomnak köszönhetően feladataimat, munkáimat gyorsan és hatékonyan oldom meg. Törekszem arra, hogy - ügyfeleim érdekeit képviselve - Önök maximálisan elégedettek legyenek az eredménnyel, találkozzanak elképzeléseik, eladónak és vevőnek, bérbeadónak és bérlőnek egyaránt.
Folyamatosan képzem magam, ingatlanügyeit angol nyelven is rám bízhatja.

A legmegfelelőbb megoldást nálam találja ingatlanügyeinek rendezéséhez! Hitelügyintéző, ügyvéd és energetikus kollégáimmal biztosítjuk a gördülékeny és gyors ügyintézést.

Forduljon hozzám bizalommal! Bízom a sikeres együttműködésünkben.


Dear Prospective Customer!

Nice to meet you.

After many years of teaching, I sought new ways to advise my children. Being open to learning new things, I got my real estate diploma.Through the support of the environment and my colleagues, my work fills me with joy and enthusiasm to this day.

I am a specialist in downtown and XIV. district apartments, but I am also happy to deal with houses, other real estates in Budapest and Hungary.

I am also very happy to help with the real estate matters of foreign clients in English. I am also the proud holder of the "Fair Business Certificate 2023".
I am the member of the National Association of Hungarian Real Estate Agents (MIOSZ).

Thanks to my perseverance, accuracy and reliability, I solve my tasks and work quickly and efficiently. I strive for you - representing the interests of my clients - to be as satisfied as possible with the result, to meet their ideas, seller and buyer, landlord and tenant alike. I am constantly training myself, you can entrust your real estate affairs to me in English as well.

You will find the most suitable solution to settle your real estate matters with me! With my loan administrator, lawyer and energetic colleagues, we ensure smooth and fast administration.

Contact me with confidence! I trust in our successful cooperation.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.

Rólam mondták

Károly

Eladó
Idézet szimbólum

Éva nagy megelégedettségemre végezte sikeres munkáját. Nagyon kedves, pontos, türelmes, korrekt ingatlanos. Kitűnő minőségű képei és videója nagyban segítik ingatlanközvetítői tevékenységét. A lakás mutatásait jól vezette, megbeszéléseken segítőkészen, jó tanácsokkal segítette a lakás eladás egész folyamatát. Nekem Ó az ingatlanos. Továbbiakban sok sikert kívánva ajánlom másoknak is szakszerű közreműködését ingatlan ügyekben.

Attila

Eladó
Idézet szimbólum

Az ingatlant több ingatlaniroda is hirdette. Éva volt az egyedüli aki messzemenően, és profi módon tette a dolgát! Az adásvételhez kérés nélkül, mindent ami tőle telik, azt elintézet! Az ingatlannal teljesen képben volt, az extra, nem megszokott kérdésekre is válaszolt, illetve az extra kéréseket is igyekezett teljesíteni. Általában ha kifizetik a foglalót az ingatlanos kivonja magát az ügymenetből, de Éva végig ott van, és segít. Nagyon jó volt vele dolgozni. Csak ajánlani tudom, ha gyors, profi, szakmai ügyintézést vár az ember. Nagyon meg voltunk elégedve.

Zsuzsa

Bérbeadó
Idézet szimbólum

Több alkalommal fordultam Évihez, segítséget kérve ingatlan bérbeadás kapcsán. Hihetetlen rátermettséggel, körültekintéssel, szakmai tudással szembesültem munkája során. Korrektsége, lelkiismeretessége, pontossága, kedvessége magával ragadó. Csak ajánlani tudom szakmai felkészültségét, precizitását. Mindig mosolygós, kedves és fáradhatatlan. Köszönöm, hogy megismertelek és köszönöm munkádat. Munkádban további sikereket, jó egészséget kívánok!

Fanni

Vevő
Idézet szimbólum

Első lakás vásárlóként, sajnos eleinte nem volt ilyen szerencsénk, mint Évával. Csalódottan, fáradtan és lelkesedésünket kicsit elveszítve találtunk rá Éva hirdetésére. Egyből felkaptam a fejemet, hogy végre egy korrekt, részletes leírás, hirdetés. A kapcsolatfelvétel után, olyan gördülékenyen és gyorsan történtek az események, hogy azon kaptuk magunkat, hogy uuuristen meg is van az otthonunk. Nagyon megnyugtató volt biztos kezekben tudni az ügyletünket. Éva mindent elkövetett, hogy flottul menjenek a dolgok, lelkiismeretesen képviselte az eladó és a mi érdekeinket is. Hála és köszönet érte neki!

Willemiek

Eladó
Idézet szimbólum

It was a real pleasure for us to do business with Eva. Her speed with which she picks things up is particularly nice. She sold the house and put all her passion into the sales text. We are happy that we chose her and that she helped us as Dutch people so well. She speaks good English so communication was no problem. I'm sure she sold the house to us fairly. We greatly appreciate this. We can recommend Eva to everyone. Thank you very much for the great cooperation.

Márk

Bérlő
Idézet szimbólum

Egy váratlan esemény kapcsán kellett mihamarabb kiadó lakást keresnem és rátaláltam Éva egyik hirdetésére az ingatlan.com-on. Az egész folyamat az időpontegyeztetéstől a megtekintésen át a szerződéstervezetig, majd a végső átvételi dokumentum aláírásáig korrektül és simán zajlott. Mind az én, mind a bérbeadó fél érdekeit szem előtt tartva folyamatos kapcsolatban maradt és segített az időpontok lefixálásában, a közjegyző bevonásában és a szerződést tekintve mindkettőnk számára a kölcsönös bizalom lefektetésében. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával!

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar