verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Metykó András
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Értékesítési területeim

Pomáz
III. kerület
Szentendre
Solymár
Üröm
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.2 - 4.4%
Ingatlan.com-on 8 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Magyar
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

András a Családi Ingatlan irodák pomázi csapatát erősíti immár 6 éve, és minden évben magasan vezeti az eladási statisztikákat.

Sikere több dologból tevődik össze: mérnök végzettsége, logikus gondolkodása, üzleti szemlélete, hatalmas empátiája, fáradhatatlan szorgalma és végtelen türelme. András a III. kerület, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Solymár, és ezen városok melletti települések specialistája - a 10-es és11-es út mentén mindent is felmér, beáraz és elad.

Emellett szakértője az újépítésű ingatlanoknak: már az alap-és helyszínrajz megtervezésekor ott van, a műszaki tartalmak is részletesen ismeri, de a jogi, pénzügyi feladatokat is átlátja. András lakóparkok megtervezésében és eladásában részt vett más területeken is, például Pilisborosjenőn, Ürömön, Herceghalomban, Pátyon, Solymáron és Pécelen.

Ingyenesen felmér, alaprajzokat készít, értékbecsül bárhol Pest megyében. Mind a magánszemélyek, mind a kivitelezők szeretik és ajánlják, ez az igazi elismerés a rengeteg munkáért cserébe. Andrást személyében rendkívül tapasztalt szakértőt találhat vevő és eladó egyaránt.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar