Mikola Margit
Mikola Margit

phone +36 70 967
Ingatlan.com-on 13 éve hirdetek

Így dolgozom

Sok-sok éve foglalkozom ingatlanértékesítéssel, ebből közel 1,5 évet Budapesten, ezt követően pedig a Balaton-felvidéken, amely új otthonom lett Budapest után.
Több diplomás, sokoldalú tapasztalattal rendelkező üzletkötő vagyok. Életem meghatározó szakaszában, közel 20 évig a Public Relations különböző ágaival foglalkoztam. Egyszer csak teljesen más irányt vett az életem és azon gondolkodtam, hogy mi is lenne az az új tevékenység, ahol hasznosíthatnám megszerzett tapasztalataimat, és örömmel végezném azt. Sosem gondoltam, hogy ez az ingatlanértékesítés lesz. Ma már tudom, hogy jó döntést hoztam.
Itt az Immo 1 -nél a profizmus és a minőségi munka a legfontosabb, és ez egyezik az én elvárásommal is. Így a siker nem maradt el.
A Balaton örök szerelmem, és ímmár az otthonom is. A Balaton-felvidék és a Káli-medence, Balatonparti nyaralóhelyek a fő munka területem. Élvezem a munkámat, a vele járó szabadságot és kihívásokat. Jó érzésel tölt el, amikor sikerül a megfelelő nyaralót megtalálni egy-egy családnak. Az elégedett ügyfél pedig újabbakat hoz.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar