Milovecz László
Milovecz László

phone +36 70 930
Jutalékom bruttó 3.8%
Ingatlan.com-on 4 éve hirdetek
Nyelvtudásom Olasz
Tagságaim Nemzetközi vállalkozók szövetsége

Így dolgozom

Barátsággal, szakértelemmel!
Milovecz László vagyok, a legolvasottabb ingatlanosblog írója tulajdonosa, ingatlanértékesítő.
Gyakran találkozhatsz a cikkeimmel az Index címoldalán, illetve itt is a tudástár rovatban ahol ingatlanértékesítési ötleteket és budai érdekességeket osztok meg olvasóimmal.
Még a 2008-as válság előtt kezdtem el ingatlanértékesítéssel foglalkozni, (de régen is volt) de azóta sem tudok elképzelni magamnak más hivatást. Igen hivatást, mert én ezt annak fogom fel és ennek megfelelően végzem a napi feladataimat. Akár prémium minőségű ingatlan, akár egy örökölt kislakás értékesítéséről is van szó. Tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent egy otthont eladni, vagy vásárolni. Ennek a gondját veszem le az ügyfeleim válláról. 2017-ben írtam meg az első blogbejegyzésemet, azóta több mint 1 000 000 olvasója volt a blogoldalamnak, amit az Index címoldalán is olvashattatok. Természetesen megtiszteltetésnek veszem, ha valaki hozzám fordul ingatlanügyeivel és igyekszem a legjobb tudásom szerint megoldani azt.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar