Molnár János
Molnár János

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 70 384
Jutalékom bruttó 3 - 3.5%
Ingatlan.com-on 1 éve hirdetek

Így dolgozom

Üdvözlöm!

Molnár János vagyok, 38 éves a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Az otthon megtalálása életünk egyik legfontosabb döntése, és én segítek megtalálni azt a tökéletes helyet, ahol boldogan élhet! Az ingatlan piac dinamizmusa és változása nem áll meg, azonban én naprakész vagyok a legújabb piaci körülményekben, hogy a legjobb lehetőségeket nyújtsam ügyfeleim számára.

Egy kiválóan felkészült szakmai csapat tagjaként azokat a személyes kapcsolatokat, amelyeket ügyfeleimmel kialakítok, a legnagyobb kincsemnek tartom. Az igazi sikert az együttműködés jelenti a tulajdonosokkal és az érdeklődőkkel, hogy valóban teljesítsem elvárásaikat.

Nagy figyelmet szentelek az ügyfelek egyedi igényeire, értékelem és megértem elvárásukat, és ennek alapján dolgozom, hogy felajánljam a legmegfelelőbb ajánlatokat, amelyek megfelelnek ügyfeleim igényeinek és követelményeinek.
Bízom benne, hogy az ingatlannal kapcsolatos tapasztalataim és szaktudásom segít Önnek a lakása megtalálásában, eladásában vagy bérbeadásában.

Ha bármilyen kérdése van, kérem, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot a hét bármely napján.

Tisztelettel:
Molnár János - Ingatlanközvetítő

Amiben még segíteni tudok

hitelügyintézés
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar