Nexusimmo Ingatlaniroda

Nexusimmo Ingatlaniroda

Ingatlanközvetítő

+36 30 946 mutasd
Jutalékom
4,0%
Nyelvtudásom
német
Tagságaim
Iparkamara

Így dolgozom

A NEXUSIMMO Ingatlanközvetítő Iroda 2006-ban alakult és Hévízen a városi nagy autóparkolóban található. Több mint 10 éves múltra vissza nyúló tevékenységünk során első sorban Hévíz, a környező termálfürdők és a Nyugat-Balaton értékes ingatlanainak értékesítésével foglalkoztunk, amit természetesen tovább is folytatunk.

Idő közben azonban Horvátországot, az Adriai tengert egyre nagyobb réteg választotta pihenése célpontjául. Ez érthető, hiszen hévízi irodánktól 4-5 óra autózással elérhető a tengerpart.
Évek múltán aztán a nyaralók potenciális vásárlókká váltak, akik eladó tengerparti apartman lakások, apartman házak, illetve luxus villák iránt érdeklődtek irodánkban.

Mi mostantól nekik szeretnénk segíteni.

Várjuk tengerparti ingatlanok iránt érdeklődők, befektetők és akár már ingatlannal rendelkező, de azt eladni kívánók jelentkezését is.

Régióink:

Az adriai ingatlanok megvásárlásával már nem csak egy megfizethető, igényes tengerparti ingatlanhoz juthatunk, hanem Horvátország Európai Unióba kerülésével azok jó befektetési lehetőségeknek is bizonyulnak.
Kínálatunkban megtalálhatóak Isztriától a Dél-Dalmáciáig húzódó tengerpart, valamint a szigetek Luxus villái, apartmanjai.
Egyedi igény esetén horvátországi partnereink segítségével próbáljuk megtalálni álmai nyaralóját.

Jogi háttér:

Amellett hogy segítünk Önnek a megfelelő ingatlant megtalálni, az egész vásárlási folyamaton végig vezetjük. Partnerei leszünk abban, hogy ezt minél gyorsabban és egyszerűbben és biztonságosan tehesse.
Az adásvételi szerződés biztonságát a Horvátországban bejegyzett ADRIA KONZALTING d.o.o. Magyarországi képviselete biztosítja:

Ingatlanbefektetési tájékoztatással,
üzleti tárgyalások bonyolításával horvát-magyar nyelven,
horvátországi alapítású gazdasági társaságok lapítása, működtetésére vonatkozó tanácsadással.

kétnyelvű vagy nemzetközi szerződések előkészítésével, megkötésével, közvetítésével.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, építész, közjegyző, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó