verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Novák Mariann
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Novák Mariann

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

Dunakanyar House Kft
phone +36 30 296

Értékesítési területeim

Rád
Sződliget
Vác
Szokolya
Zebegény
Szentendre
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 2.9%
Ingatlan.com-on 9 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Novák Mariann vagyok ingatlanközvetítő, Vác és környékén szívesen állok a rendelkezésedre.
2004 óta foglalkozom ingatlanok értékesítésével. Megannyi év és több száz ingatlan értékesítése után, biztosíthatlak, hogy tudom mi működik és mi nem. Munkám a szenvedélyem ezért törekszem a tudásom legjavát átadni NEKED.
Értékesítési szakterületem: új és használt ingatlanok, telkek, nyaralók rövid időn belüli eladása a lehető legmagasabb áron. Ingatlanközvetítés mellet vagyonértékeléssel is foglalkozom.
Az életben mindennek a Család és az Otthon az alapja! Vannak élethelyzetek, amikor váltanunk, változtatnunk kell! Ezekben a szakaszokban tudok melléd állni szaktudásommal.
Csakis a minőségi szolgáltatásban hiszek, úgy gondolom, hogy az ingatlanértékesítést lehet becsületesen és megbízhatóan, teljes körű szolgáltatásként csinálni, úgy, hogy az eladó és a vevő is elégedett legyen az ügymenet végén. Minden értékesítési munkát elhivatottan, pontosan és a piac teljes lefedésével végzem úgy, hogy NEKED semmilyen extra energiát nem szükséges beletenned, erre vagyok ÉN.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar