Orszáczky László

Orszáczky László

Okleveles ingatlanközvetítő

+36 70 257 mutasd
Rutinom
13 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

2003 márciusában egy Budapest és környékén sikeresen működő, akkor még 60 fővel – pár évvel később már 120 fővel – dolgozó ingatlanirodánál kezdtem el az ingatlan közvetítői pályafutásomat. 2004-től 2011-ig minden évben az ingatlaniroda első három legmagasabb forgalmat lebonyolító és legtöbb ingatlant értékesítő üzletkötő között jegyeztek.

2011 szeptemberében egy egész Magyarországon működő ingatlan franchise hálózat egyik iroda tulajdonosától állásajánlatot kaptam, hogy a 13. kerületi 18 fős irodáját irodavezetőként irányítsam. Több mint 9 év üzletkötői tapasztalattal a hátam mögött elfogadtam ezt a megtisztelő pozíciót. A 2012-es évben az általam vezetett iroda bonyolította az egyik legmagasabb forgalmat a franchise cég hálózatában.

2015 márciusában több mint három év irodavezetői pozícióban eltöltött év után, úgy döntöttem, hogy egy saját ingatlan szaktanácsadással és közvetítéssel foglakozó vállalkozásba kezdek, hogy az általam képviselt korrekt hozzáállással szolgáljam ki az ingatlanpiacon az eladókat és a vevőket.

Remélem hamarosan Önt is az Ügyfeleim között köszönthetem!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó