Pakucs Attila
Pakucs Attila

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

phone +36 70 442
Jutalékom bruttó 1.9 - 4.1%
Ingatlan.com-on 20 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Üdvözlöm !

Számomra nem létezik a válság, menni kell előre...
Minden helyzetben, minden eladható, megvehető , de csak a megfelelő szakemberrel, a megfelelő módszerekkel és a legjobb kapcsolatokkal sikerülhet...., szerencsére erre itt vagyok én, a szakmám a tanúja, a tapasztalataim, a sikereim. .....ismerjen meg személyesen és döntsön jól !

Üdvözlöm, Pakucs Attila vagyok. 2005-ban kezdtem Zuglóban ingatlanértékesítőként dolgozni, innentől számolom az újkori életem, itt ismerkedtem meg a szerelmemmel, annyira megszerettem ezt a szép zöldellő kerületet, hogy én is ide költöztem. Ide született a ma már 12 éves lányom, és a 11 éves fiam is, nem vagyok tősgyökeres Zuglói, de büszke vagyok, hogy Zuglói lehetek.

A Thököly úti Immo1 ingatlan irodának a tulajdonosa és a vezetője vagyok lassan 10éve, azóta is az egyik legnagyobb szerelmemmel, az ingatlan értékesítéssel és az embertársaim lelkeivel foglalkozom, álmait valósítom meg !

2005 óta sikeresen dolgoztam Pest megye majdnem minden kerületében, területén, de első sorban, Zuglóban, Kőbányán s a XVI. kerületben értékesítettem, és adtam el a legtöbb lakást, házat.
A kezdetek kezdetén nem rövid ideig az Otthon Centrumnál tartoztam a legjobbak közé, de a szakmai fejlődésemnek az Immo1 Franchise Hálózat adott lehetőséget, ahol már a budai oldalon is megelégedett ügyfelek emlékeznek rám.

Köszönöm hogy időt szakított rám, remélhetőleg személyesen is találkozunk, ígérem nem bánja meg!

Tisztelettel, PakucsAtt

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar