Palotai Viktória

Palotai Viktória

Okleveles ingatlanközvetítő

+36 30 265 mutasd
Jutalékom
3,2‒3,8%
Rutinom
7 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Hihetetlenül jó érzés ilyen leveleket kapni az Ügyfeleimtől. Ezért érdemes dolgozni-)


"Kedves Viki!

Azt mondják a név kötelez.Ez a te esetedben is igaz, hiszen rekord idő alatt adtad el a házunkat forgalmas főútvonalon. Tetted mindezt végtelen szerénységgel, magas szintű szakmai tudással.

A te határozottságod adott nekem is erőt ahhoz, hogy ne adjam fel. Segítettél abban is, hogy új otthonra találjunk, mert a te szolgáltatásod teljes körű. Pozitív kisugárzásod bizalmat adott.

Köszönjük Viki!

Varga Zsuzsa""Az oldalról próbáltam ingatlanost keresni és őt találtam, aki már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt és kifizethető jutalékkal is dolgozott. Elmondta a lehetőségeket a lakásról, és végig mellettem volt a birtokba adásig. 1 ½ héten belül sikerült eladnia a lakást, amin teljesen meglepődtem, és meg örültem (én hónapokon keresztül nem tudtam eladni).

Nagyon örülök, hogy őt választottam, mert egy nagyon kedves, segítőkész, mosolygós, határozott, megbízható, nagyon alapos, szakmailag felkészült ember és látni, hogy szereti amit csinál.
Bárkinek ajánlani tudom!

M. Ildikó"


"Mikor eladó sorba került a kis lakásom, nem is gondoltam arra, hogy magam próbáljam meg értékesíteni. Azt, hogy kire fogom bízni ezt a nemes feladatot , az sem volt kérdés számomra. Tudtam, hogy Viki régóta van a szakmában, megbízható, hiteles. Az eladást végig figyelemmel kísérte, megfelelően tájékoztatott, végig dokumentálta az eseményeket, amit mindig elküldött nekem.

Sőt az új ingatlan vásárlásánál is segített (amit nem tőle vettem, mert vidékre költöztem), ettől függetlenül önzetlenül sok mindenre felhívta a figyelmemet és eljött velem a szerződésre.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert pontos, alapos, tapasztalt, vidám, intelligens, körültekintő, toleráns, rugalmas, ambiciózus.

Üdvözlettel és köszönettel:

Palkó Veronika"


" Kedves Viktória!

Ezúttal szeretném megköszönni, hogy szakértelmeddel, kedvességeddel,
gyorsan és a legmagasabb árfekvéssel adtad el az ingatlanjainkat.
Köszönet érte, és továbbiakban is számítok a munkádra.

Köszönettel: Mák Ferencné""2016-ban Újpesti ingatlanom eladóvá vált,és Te rekord idö alatt adtad el (2 hét),nagyon köszönöm a segítségedet,és a hatalmas lelkesedést, párosulva a szaktudásoddal aminek segítségével ilyen gyorsan sikerült eladni a lakásomat a piacon levő magasabb árfekvésben.

Az általad közzétett fotók, információk is pontosak, kiemelik a lényeget, amire kíváncsiak az emberek amikor ingatlant vásárolnak.

Csak ajánlani tudlak mindenkinek, mivel pontos vagy, szorgalmas, precíz és megbízható!!!!
Aki valóban el szeretné adni az ingatlanját az a legjobban teszi ha Hozzád fordul!

Tetszett hogy türelmes,kedves vagy az emberekkel.

Még egyszer köszönöm hogy segítettél nekem,ilyen remek áron,és gyorsan eladni az ingatlanomat!! :)

Üdvözlettel,
B. N. Évi."

" Kedves Viki!

Újra nagyon elégedett voltam a munkáddal házunk eladását illetően(is),mert felkészülten,precízen,és céltudatosan segítettél abban, hogy minél hamarabb megvalósulhasson a ház eladása.
Ráadásul a ház Budapesttől 40 km-re van, azt gondoltam sok idő lesz mire megtaláljuk a vevőt, de Te bebizonyítottad hogy két hét alatt is el lehet adni egy házat jó áron, még ha kissé messzebb is van Bp.-től... és a keresésben is végig fogtad a kezem, jöttél velem és képviselted az érdekeinket.
Köszönöm szépen a munkádat,és természetesen csak ajánlani tudlak az ismerőseimnek, illetve azoknak akik ingatlant szeretnének eladni.

Üdvözlettel,
B.N.Éva.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó