Palotai Viktória

Palotai Viktória

Okleveles ingatlanközvetítő

+36 30 265 mutasd
Jutalékom
3,8‒5,1%
Rutinom
6 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

A XVI. kerületben élek családommal és itt is dolgozom, illetve az kelet-pesti agglomerációban (Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Gödöllő és térsége) foglalkozom ingatlan közvetítéssel 6 éve.

Tökéletes helyismerettel rendelkezem, tisztában vagyok a helyi ingatlanpiaci trendekkel, figyelemmel kísérem a változásokat.

Kínálatom összeállításánál, figyelembe veszem az eladhatóságot, a piacképességet. Segítek az ingatlan eladásra való "felkészítésében". Nagyon erős szakmai háttérrel, felkészült kollégákkal dolgozom együtt. Tudjuk azt, hogy mi vagyunk az ügyfélért, és érezzük annak a felelősségét, hogy az ügyfeleink legnagyobb értékével dolgozunk.

Hiszek az egyenes beszéd erejében, egymás véleményének tiszteletben tartásában, és az elvégzett munka tisztességében.

Büszkén vállalom és szeretem a munkámat!

Ügyfeleimmel bizalmi kapcsolat építésére törekszem, meggyőződésem hogy ez az ingatlan szakma alapja.

A megoldás keresésében készséggel állok rendelkezésére.

Ügyfeleim véleménye:


Kedves Viktória!

"Azt mondják a név kötelez.Ez a te esetedben is igaz,hiszen rekord idő alatt adtad el a házunkat egy nem igazán frekventált helyen. Tetted mindezt végtelen szerénységgel,magas szintű szakmai tudással.

A te határozottságod adott nekem is erőt ahhoz,hogy ne adjam fel.Segítettél abban is,hogy új otthonra találjunk,mert a te szolgáltatásod teljes körű.Pozitív kisugárzásod bizalmat adott.

Köszönjük Viki!"Kedves Viktória!

"Az oldalról próbáltam ingatlanost keresni és őt találtam, aki már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt és kedvező jutalékkal is dolgozott. Elmondta a lehetőségeket a lakásról, és végig mellettem volt a birtokba adásig. 1 ½ héten belül sikerült eladnia a lakást amin teljesen meglepődtem, és meg örültem (én hónapokon keresztül nem tudtam eladni).

Nagyon örülök, hogy őt választottam, mert egy nagyon kedves, segítőkész, mosolygós, határozott, megbízható, nagyon alapos, szakmailag felkészült ember és látni, hogy szereti amit csinál.
Bárkinek ajánlani tudom!

M. Ildikó"


Kedves Viktória!

"Pontos, alapos, kedvező árban dolgozik, tapasztalt, vidám, intelligens, körültekintő, toleráns, rugalmas, ambiciózus
Üdvözlettel és köszönettel:

P. Veronika"Kedves Viktória!

"Mikor eladó sorba került a kis lakásom, nem is gondoltam arra, hogy magam próbáljam meg értékesíteni. Azt, hogy kire fogom bízni ezt a nemes feladatot , az sem volt kérdés számomra. Tudtam, hogy Viki régóta van a szakmában, megbízható, hiteles. Az eladást végig figyelemmel kísérte, megfelelően tájékoztatott, végig dokumentálta az eseményeket, amit mindig elküldött nekem.

Sőt az új ingatlan vásárlásánál is segített (amit nem tőle vettem, mert vidékre költöztem) önzetlenül sok mindenre felhívta a figyelmemet. Hamar egy hullámhosszra kerültünk, mindig az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt, de nem gátlástalanul. S akkor jöjjön egy pár tulajdonság, hogy mért is őt választottam!"Kedves Viktória!

"Ezúttal szeretném megköszönni, hogy szakértelmeddel, kedvességeddel,
gyorsan és kedvezőbb árfekvéssel adtad el az ingatlanjainkat.
Köszönet érte, és továbbiakban is számítok a munkádra.

Köszönettel: Mák Ferencné"Kedves Viktória!

"2016-ban Újpesti ingatlanom eladóvá vált,és Te rekord idö alatt adtad el (2 hét),nagyon köszönöm a segítségedet,és a hatalmas lelkesedést, párosulva a szaktudásoddal aminek segítségével ilyen gyorsan sikerült eladni a lakásomat a piacon levő magasabb árfekvésben.

Az általad közzétett fotók,információk is pontosak,kiemelik a lényeget,amire kíváncsiak az emberek amikor ingatlant vásárolnak.

Csak ajánlani tudlak mindenkinek,mivel pontos vagy,szorgalmas,precíz,és megbízható!!!!
Aki valóban el szeretné adni az ingatlanját az a legjobban teszi ha Hozzád fordul!

A munkadíj is kedvezőbb mint más ingatlanos cégeknél,és az is tetszett hogy türelmes,kedves vagy az emberekkel,NEM nyomulós,tukmálós stílusban próbálod meggyőzni őket hogy miért az én lakásomat vegyék meg.. (Sajnos ilyen kollégával már találkoztam.)

Még egyszer köszönöm hogy segítettél nekem,ilyen remek áron,és gyorsan eladni az ingatlanomat!! :)

Üdvözlettel,
Évi."

Kedves Viki!

Nagyon elégedett voltam a munkáddal újra házunk eladását illetően(is),mert felkészülten,precízen,és céltudatosan segítettél abban, hogy minél hamarabb megvalósulhasson a ház eladása.
Ráadásul a ház Budapesttől 40 km-re van, azt gondoltam sok idő lesz mire megtaláljuk a vevőt, de Te bebizonyítottad hogy két hét alatt is el lehet adni egy házat jó áron, még ha kissé messzebb is van Bp.-től... és a keresésben is végig fogtad a kezem, jöttél velem és képviselted az érdekeinket.
Köszönöm szépen a munkàdat,és természetesen csak ajànlani tudlak az ismerőseimnek,illetve azoknak akik ingatlant szeretnének eladni.

Üdvözlettel,
B.N.Éva.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó