Paul Jörg
Paul Jörg

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Hitelügyintéző

phone +36 70 620
Jutalékom bruttó 3.8 - 5.1%
Ingatlan.com-on 17 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Német, Magyar
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Személy szerint 2007. óta vagyok hirdető az ingatlan.com-on ingatlanközvetítőként és 2008 óta céges formában is tevékenykedem az ingatlanpiacon. Többéves ingatlanos tapasztalatunkat a magyar ingatlanközvetítői piac vezető hálózatának együttműködő partnereként szereztük. Az itt eltöltött évek alatt igyekeztünk maximálisan azonosulni a szakmával és mindent megtenni, megtanulni, hogy szakmailag és emberileg is elérjük azt, amit az ember csak elérhet ezen a területen. 2012-ben indult az Ingatlan, amelynek alapítója és tulajdonosa vagyok. Meggyőződésünk, hogy az ingatlanszférában is csak profiként lehet érvényesülni, hisz csak így lehet versenyben maradni. A legfontosabb szempont az ügyfelek elégedettsége, és ha ezt sikerül elérnünk, akkor mi is elégedettek vagyunk! Nem tervezünk világmegváltó dolgokat, egyszerűen csak tenni szeretnénk a dolgunkat a saját elveink és mottónk szerint, mert "Otthona fontos számunkra!"
Vállalkozásunk nem csak az ingatlanközvetítés össze elemével, hanem a hozzá kapcsolódó folyamatok tanácsadásában, közvetítésében, kivitelezésében is teljes körű segítséget nyújt ügyfeleinek. Ingatlanközvetítés - Hiteltanácsadás/ügyintézés - Jogi-és adóügyi tanácsadás - Energetikai tanúsítvány ügyintézés - Értékbecslés - Felújítási/építőipari kivitelezés - Saját tulajdonú ingatlan hasznosítása.
Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartási szám: 06415

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar