verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Pleszkán Andrea
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Pleszkán Andrea

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

Pleszkán Andrea - IBRED INGATLAN Budai Hegyvidék Iroda
phone +36 70 456

Értékesítési területeim

Budaörs
II. kerület
III. kerület
XI. kerület
Monor
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 11 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Francia
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Ingatlanpiaci pályafutásom 2013-ban indult, az elmúlt 11 évben számos ügyfelemnek tudtam hatékonyan segíteni ingatlant venni vagy eladni, a sikeres tranzakciók elégedettséget és hosszútávú bizalmi kapcsolatokat eredményeztek.

Ezen szép és összetett szakma kihívásainak megbízható tudással teszek eleget, műszaki, pénzügyi és jogi kérdésekben egyaránt, támaszkodva mérnök-közgazdász és ingatlanközvetítő, értékbecslő végzettségeimre, illetve a munkám során felhalmozódott tapasztalataimra.

Korábban is mindig szolgáltatási, értékesítési területen dolgoztam, így számomra természetes az ügyfélközpontú, lelkiismeretes hozzáállás a feladatokhoz, az ingatlanokhoz, az eladókhoz, vagy az otthont, lakást, házat vagy telket keresőkhöz.

Területileg legfőképpen az általam jól ismert és szeretett budai hegyvidéki kerületekben és vonzáskörzetében dolgozom, ahol jelenleg is lakom, és életem legnagyobb részét töltöttem; de felkérésre készséggel és jó eredményességi mutatóval vállalom a pesti oldalon is ingatlanok értékesítését, bérbeadását, mindkét területen számos sikeres tranzakciót bonyolítottam le.

Elégedett ügyfeleimnek is köszönhetően leginkább ajánlásból dolgozom, több visszatérő ügyfelemnek értékesítettem már újra olyan ingatlanját, amit korábban a segítségemmel talált és vásárolt meg. Némely régi ügyfélkapcsolataimból az évek alatt erős bizalmi kötelék, majd barátság alakult ki.

Természetesen mindig nyitott vagyok új ügyfelek megismerésére, szívesen és nagy empátiával nyújtok segítséget aktuális élethelyzetük ingatlanszakmai megoldásában.

Legjobb tudásom szerint, tapasztalataim felhasználásával igyekszem kiemelkedő minőségben képviselni az ingatlanszakmát és cégünket. Meghatározó számomra ügyfeleim magas szintű kiszolgálása, megelégedésére eladónak és vevőnek, bérlőnek és bérbeadónak.

Célom a hosszútávú ügyfélkapcsolatok kialakítása, az ingatlanszakma hatékony, emberközpontú megközelítése, a feladatok, kihívások magas szakmai színvonalon történő megoldása.

Bízom benne, hogy a bemutatkozóm megtekintését követően Önt is ügyfeleim között köszönthetem majd, és hozzájárulhatok ingatlanának sikeres eladásához és bérbeadásához vagy új ingatlana megvásárlásához.

Legfontosabb számomra az elégedett ügyfél, visszajelzéseik alapján mérem a sikerességemet!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar