Rummel Márta Petra

Rummel Márta Petra

Ingatlanközvetítő

+36 70 609 mutasd
Nyelvtudásom
angol, német

Így dolgozom

Rummel Márta Petra vagyok. 2020 nyara óta erősítem a GDN-PANNON INGATLANIRODÁT. Tősgyökeres balatonfürediként jó helyismerettel és 20 év külföldön töltött év után nagy tapasztalattal, ANGOL és NÉMET nyelvtudással értékesítem a környékbeli ingatlanokat.
Csapatunk célja a precíz, pontos szolgáltatás nyújtása, az ingatlaneladást elejétől végéig végigkísérni és segítséget nyújtani mindenben.

- Saját független HITELÜGYINTÉZŐNK a legmegfelelőbb hitel kiválasztásában áll rendelkezésre. Hitelelőszűrést végzünk a vevőknél, így jobban tudjuk a megfelelő ingatlant kiválasztani. Hatékonyabban tudjuk a vevői eladói érdekeket összeegyeztetni.

- Egy kiváló ÜGYVÉDI csapattal dolgozunk együtt, akik kifejezetten erre a területre specializálódtak és nagy rutinnal, alapossággal végzik munkájukat.

- Külön MARKETINGES kolléga is erősíti csapatunkat, ezáltal még eredményesebbek, optimalizáltak hirdetéseink mind a 60 portalon ahol jelen vagyunk.
Saját honlapunkon, illetve a GDN-PANNON INGATLAN facebook oldalán, instagram-ján fizetett, optimalizált hirdetéseket jelentetünk meg.

- Sikeres vételi ajánlat megszületése után sem tér véget a munkánk! Elkísérjük ügyfeleinket az ADÁSVÉTELI megkötésére is. Képviselve eladóinkat és vevőinket. Intézzük az energetikát és bármit amire speciális esetekben szükség lehet.
A közművek átírásában is szívesen segítünk. Igyekszünk magunkra vállalni minden feladatot, hogy az eladóknak és vevőknek semmi dolguk ne legyen.

Nekünk ez a munkánk!
Az egész folyamat lebonyolítása.

Sokszor a reménytelennek tűnő problémákra is hamar megtaláljuk a megoldást. Mivel nap mint nap ebben dolgozunk. Egy nagyszerű csapatban, ahol ilyenkor, ha még nem volt hasonló ügylet, akkor közösen találjuk ki a megoldást.
Jó látni végül az ügyfelek elégedett mosolyát.

MI NEM INGATLANOKAT ADUNK EL, HANEM ÉLETHELYZETEKET OLDUNK MEG!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó