verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Sárai Csaba
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Sárai Csaba

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

IngatlanCentral 1
phone +36 20 516

Értékesítési területeim

III. kerület
XXI. kerület
XI. kerület
XIII. kerület
Pomáz
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 2.9%
Ingatlan.com-on 18 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Német

Így dolgozom

Azon szerencsések közé tartozom, akik egészen fiatalon egy olyan szakmába csöppentek bele, amit igazán szeretnek és szívesen csinálnak. Több mint 23 éve foglalkozom ingatlanokkal, ha újra kéne kezdenem, biztosan ugyanezt választanám :) Akinek csak ingatlannal kapcsolatos tanácsadásra van szüksége, azoknak is bármikor elérhető vagyok és szívesen segítek.

Elsősorban III. kerületi ingatlanokra specializálódtam, de szívesen mozdulok ki a kerületből és segítek bármilyen ingatlan értékesítésében, bérbeadásában, egész Budapest területén!

Mindenképpen a kompromisszumos megoldások híve vagyok, miattam még sosem hiúsult meg adásvételi szerződés, igyekszem rugalmasan hozzáállni az értékesítés folyamatához. Sajnos sokszor tapasztaltam, amikor ismerősök kérték a segítségem, hogy az ingatlanközvetítő inkább hátráltatja és elakasztja a folyamatokat, megnehezítve mind az eladó, mind a vevő dolgát, miközben pont az lenne a feladata, hogy elősegítse az ügylet minél gördülékenyebb lefolyását. Amennyiben nekem szavaznak bizalmat, biztosak lehetnek benne, hogy ilyen nem fog előfordulni, még ha korábban meg is égették magukat más közvetítőkkel.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar