Schultheisz Brigitta
Schultheisz Brigitta

phone +36 20 250
Ingatlan.com-on 7 éve hirdetek

Így dolgozom

Schultheisz Brigitta vagyok, a CasaNetWork Ingatlanszövetség Balatonalmádi Irodájának munkatársa.

1972 óta nyaralok és élek Balatonalmádiban -, ahol annyi a napfényes órák száma, mint a Francia Riviérán-, ismerem és szeretem a Balaton északi partjának ezt a régióját .

Több mint 25 éve dolgozom a szolgáltatási szektorban és úgy tapasztaltam, hogy a jó munka eredménye a boldog ügyfél.

Remélem, hogy - legyen szó ingatlan eladásáról vagy vételéről - hamarosan Önt is boldog ügyfeleink körében üdvözölhetjük!

A CasaNetWork balatonalmádi irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: Balatonalmádi város és környéke területén, illetve a Balaton északi partján Balatonkenesétől, Balatonfűzfő, Alsóörs, Lovas, Felsőörs, Paloznak, Csopak, Balatonfüred, Tihany, Aszófő, Örvényes, Balatonakali, Zánka, Balatonszepezd, Révfülöp, Balatonrendes, Pálköve, Ábrahámhegy, Badacsonytomajig, illetve a Káli-medencében Balatonszőlős, Pécsely, Vászoly, Dörgicse, Mencshely, Balatoncsicsó, Szentantalfa, Tagyom, Monoszló, Köveskál, Szentbékkálla, Mindszentkálláig lakások, ingatlanok, telkek, nyaralók, apartmanok eladása és kiadása.

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar