Sebestyén Adrienn

Sebestyén Adrienn

Ingatlanközvetítő

+36 20 315 mutasd
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

​​Magam is megtapasztaltam már, milyen az, amikor szeretett otthonunk adás-vételére kerül a sor. Ez egy komoly és nehéz döntés, melyben öröm és bánat egyaránt vegyül. Minden esetben igyekszem megtalálni Önnek a legmegfelelőbb lehetőséget. A problémákat kihívásnak, megoldandó feladatnak tekintem. Bízza rám gondjait, s közösen megtaláljuk új otthonát! Hozzuk ki a maximumot ingatlanából!

Azért választottam a CasaNetWork veszprémi irodáját, mert itt hozzám hasonló ügyfélközpontú, szakmailag hozzáértő emberekkel dolgozhatom együtt. Hiszünk a személyes kapcsolat fontosságában, az egyedi kérések megvalósításában.

A CasaNetWork veszprémi irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: herendi, veszprémi, litéri, márkói, bándi, szentgáli, úrkúti, kislődi, városlődi, csehbányai, ajkai, farkasgyepűi, németbányai, valamint zirci lakások, ingatlanok, telkek, nyaralók, apartmanok eladása és kiadása.

A CasaNetWork veszprémi irodája az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással is ügyfelei rendelkezésére áll.

„Ingatlanban Otthon vagyunk!”

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó