Sebestyén Adrienn

Sebestyén Adrienn

Ingatlanközvetítő

+36 20 315 mutasd
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

​​Magam is megtapasztaltam már, milyen az, amikor szeretett otthonunk adás-vételére kerül a sor. Ez egy komoly és nehéz döntés, melyben öröm és bánat egyaránt vegyül. Minden esetben igyekszem megtalálni Önnek a legmegfelelőbb lehetőséget. A problémákat kihívásnak, megoldandó feladatnak tekintem. Bízza rám gondjait, s közösen megtaláljuk új otthonát! Hozzuk ki a maximumot ingatlanából!

Azért választottam a CasaNetWork veszprémi irodáját, mert itt hozzám hasonló ügyfélközpontú, szakmailag hozzáértő emberekkel dolgozhatom együtt. Hiszünk a személyes kapcsolat fontosságában, az egyedi kérések megvalósításában.

A CasaNetWork veszprémi irodájában ezekkel az ingatlanokkal foglalkozom: herendi, veszprémi, litéri, márkói, bándi, szentgáli, úrkúti, kislődi, városlődi, csehbányai, ajkai, farkasgyepűi, németbányai, valamint zirci lakások, ingatlanok, telkek, nyaralók, apartmanok eladása és kiadása.

A CasaNetWork veszprémi irodája az ingatlan eladáson és a bérbeadáson kívül, díjmentes hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, kedvezményes jogi tanácsadással is ügyfelei rendelkezésére áll.

„Ingatlanban Otthon vagyunk!”

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó