Seres Nikoletta

Seres Nikoletta

Ingatlanközvetítő

+36 70 703 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

OTP Ingatlanpont

OTP IngatlanpontA teljes körű ingatlanmegoldásokat kínáló OTP Ingatlanpont Kft. 2011-ben jött létre az OTP Fedezetkezelő Kft. jogutódjaként, az OTP Bankcsoport tagjaként.

Az OTP Ingatlanpont célja Magyarország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjévé válni, amely az OTP adta alapok segítségével, hatékony működésre építve segít ügyfeleinek ingatlanokat eladni és venni. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az eladók és a vevők ellentétes árérdekeit az aktuális piaci keretek között tartsuk, s mindkét fél elégedettségére szolgáló üzlet jöhessen létre közreműködésünkkel.

Víziónk, hogy az OTP Ingatlanpont Magyarország legprofesszionálisabb és legmegbízhatóbb ingatlanközvetítőjévé váljon, amelynél az ingatlanvétel és eladás egyszerű, átlátható, gyors és kényelmes folyamattá válik. Emellett célunk, hogy aktívan segítsünk a bajba jutott adósokon azzal, hogy támogatjuk őket lakásuk eladásában és új otthonuk megtalálásában.

Az OTP Ingatlanpont munkatársai és partnerei jelentős részben egyedi, máshol nem elérhető ingatlanokat kínálnak az ingatlanpiacnak megfelelő aktuális árszinten, az OTP Bank által biztosított, kedvezményes és felelős hitelkonstrukciókkal. Kínálatunkban túlnyomórészt piaci megbízású ingatlanok szerepelnek, de a portfóliónkban megtalálhatók még az OTP Csoport tulajdonában lévő használt és új építésű ingatlanok is. Az új építésű ingatlanok után érdeklődők több száz, azonnal vagy rövid időn belül költözhető új otthon közül választhatnak.

Tanácsadóink számára folyamatos képzést, támogatást biztosítunk, hogy mindig a lehető legfelkészültebbek legyenek. Országos lefedettségű partnerhálózatunk együttműködésével elérjük az ingatlankeresők teljes körét.

Képzett ingatlanértékesítőink a klasszikus ingatlanközvetítés mellett a finanszírozásban is partnerek. Értékesítőink egyedi, a bankfiókokban elérhető konstrukcióknál kedvezőbb megoldást tudnak ajánlani az ingatlan portfóliónkból választó Ügyfeleknek. A bankcsoportunk tulajdonában lévő ingatlanok finanszírozását érvényes értékbecslés gyorsítja.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, közjegyző, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó