verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Sin Gergő István
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Sin Gergő István

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Hitelügyintéző

TopLine Ingatlan
phone +36 70 617

Értékesítési területeim

Miskolc
Kazincbarcika
Pere
Bánréve
Szendrő
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 2 - 4%
Ingatlan.com-on 2 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Kedves Érdeklődő!

BEVETT CÉLOM AZ INGATLANKÖZVETÍTŐI SZAKMA MEGREFORMÁLÁSA, így törekszem az átlagosnál magasabb színvonalú, elvárásokon felüli szolgáltatást kínálni.

Alapelvem a becsület és a szakmai felkészültség bármely kérdéskörben, így a hirdetéstől a birtokbaadásig nálam biztonságban tudhatja ingatlanát.

2017-től különböző hálózatokkal, szakértőkkel együttműködve gyűjtöm tapasztalataimat, ezért a legbonyolultabb ügyletekkel is képes vagyok megbirkózni. A legújabb partnerem a TOPLINE ingatlaniroda, mely minden szempontból megfelel a legszigorúbb elvárásaimnak, így a lehetetlennek tűnő esetekre is találunk megoldást.

Például:
végrehajtási ügyletek, gyámhatósági eljárások, hagyatéki tárgyalás előtti értékesítés, külföldi ügyfelek, mozgáskorlátozott ügyfelek, zártkerti kifüggesztések, családon belüli konfliktus kezelés a felek között, nem hitelezhető és támogatható ingatlanok alkalmassá tétele, terhelt ingatlanok mentesítése, tilalmak felülvizsgálata

Mivel a szakmánkban gyakorta találkozunk szakszerűtlen kiszolgálással, tippeket, tanácsot is kérhet a foglaló elvesztése vagy a megbízási díjak kifizetése helyett. Szívesen felülvizsgálom a pénzügyi tanácsadója, ingatlanosa javaslatát, számokkal és racionális tényekkel alátámasztva.

Ha egyszerre több iroda bevonásán gondolkodik, szívesen együttműködőm más értékesítőkkel is, így konkurenciaharc helyett, partnerként dolgozom velük a megbízóm érdekében.

Szívesen fogadom kérdéseit, bármely ingatlanokat vagy pénzügyeket érintő témakörben, ezért kérem, tekintse meg szolgáltatásaim listáját:

INGATLAN:
értékesítés, vásárlás, értékbecslés, energetikai tanúsítás, adásvétel szervezés, ügyvédi szolgáltatások, költségvetés számítás, vevő menedzsment, alkutárgyalás, tanácsadás

INGYENES PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSAIM:
független hitel,- CSOK,- babaváró,- biztosítás ügyintézés, tájékoztatás aktuális állami támogatásokról és szolgáltatásokról, kockázatelemzés, hitelképesség vizsgálat, meglévő hitelek vagy biztosítási termékek felülvizsgálata, megtakarítási,-befektetési.-kötelezőgépjármű,-utas,- lakásbiztosítási,-hitel,-folyószámla termékek kiválasztása és kapcsolódó ügyintézése

A munkadíj árképzése 2%-4% vagy FIX (megállapodástól függően)

Túl sok a megbízási díjunk?
Gondolja át! Egy tapasztalt vásárló a munkadíj 3 szorosát alkudja le és egy tapasztalatlan ingatlanos a 2 szeresét veszíti el. Mindezen felül további 10.440 percet spórolok meg Önnek és a kedves családjának.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar