verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Sipőcz Katalin
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Értékesítési területeim

Veresegyház
Gödöllő
Érd
Erdőkertes
Dunaharaszti
Gárdony
XII. kerület
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 4 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Német
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Üdvözlöm honlapomon., köszönöm, hogy felkereste online irodámat!
Erdőkertesi lakosként fontosnak tartom, hogy a szűkebb környezetem javára tevékenykedjek. Hiszem, hogy a helyismeret nagyon fontos alappillére egy sikeres ingatlanértékesítési folyamatnak.
Immár 10. éve, hogy az ingatlanközvetítői szakmát választottam hivatásomul. Ezalatt az idő alatt számos képzésen vettem részt, de mint az élet minden területén, itt is a személyes megtapasztalások tanítják leginkább az embert.
Pályafutásom kezdetén egy nagy presztizsű ingatlanközvetítő cégnél kaptam lehetőséget kipróbálni magam ezen a területen. Azóta is hálával gondolok vissza azokra az évekre és kollégákra, akik szívesen osztották meg velem tudásukat, tapasztalataikat, hogy azok a fejlődésemet szolgálják. Köszönet a bátorításukért és a támogatásukért.
2019. februárja óta, iroda-független egyéni vállalkozóként folytatom ingatlanközvetítői tevékenységemet, kizárólag megbízóim és ügyfeleim javára, mindenre kiterjedő együttműködői háttérrel. (ügyvéd, energetikus, építész, kivitelező, hitelügyintéző....stb.)
Köszönöm korábbi és jelenlegi megbízóimnak, hogy rám bízták életük egyik legnagyobb döntésében való közreműködést. A visszajelzésekből arra következtetek, hogy az a megelégedésükre szolgált.
Hasonló sikeres együttműködés reményében, kérem ingatlan ügyei kapcsán forduljon hozzám Ön is bizalommal.

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar