Siposs Kata

Siposs Kata

Ingatlanközvetítő

+36 70 770 mutasd
+36 1 701 mutasd
Jutalékom
4,0%
Rutinom
9 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Tisztelt Ügyfelünk!
Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam irodánkat. Több éve foglalkozunk kifejezetten XV. kerületi lakásokkal. Az elmúlt években országos hálózatú, valamint elsősorban budapesti ingatlanokkal foglalkozó nagyobb cégeknél dolgoztunk.
Főnix Ingatlan néven 2016. június 1.-én alakítottuk meg irodánkat. Kevés ingatlannal foglalkozunk, de azokkal hatékonyan.
Üzletpolitikánk az ügyfelek maximális kiszolgálása, legyen szó az Eladóinkról vagy a Vevőinkről. Mutatásaink során felkészülten, potenciális érdeklődők igényeinek megfelelő ingatlanokat mutatunk. Jutalék rendszerünket rugalmasan alakítjuk.
Irodánk ügyvédje szakértelmével segíti ügyleteinket egészen a birtokbaadásig. Több bankkal kapcsolatban lévő hiteles Kollégánk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére. Az adás-vételi szerződéshez szükséges energetikai tanúsítvány elkészíttetésében igény esetén közreműködünk (kizárólagos megbízási szerződés esetében ennek költségét átvállaljuk).
Eddigi eredményes munkánk visszajelzése a visszatérő ügyfeleink és az ajánlásokból kapott megbízásaink száma. Eladó ingatlanjaink nagy része ebből tevődik össze, ezért is van az, hogy nemcsak a XV. kerületben vannak eladó lakásaink és kereső Ügyfeleink.
Tiszteljen meg Ön is a bizalmával!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó