Steppán Vanda
Steppán Vanda

phone +36 20 334
Ingatlan.com-on 2 éve hirdetek

Így dolgozom

Vezető értékesítőként, egy pozitív hozzáállású, megbízható és eredmény orientált embernek tartanak. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, illetve nyitott vagyok tanulni másoktól, ezáltal folyamatosan fejleszthetem a szakmai tudásomat.
Rendkívül szerencsés embernek tartom magam, mert olyan munkát végezhetek, ahol minden nap újabb és újabb kihívásokkal találkozom. Olyan emberek közé sorolhatom magam, akik a hivatásuknak élnek. Munkám során rengeteg személyiséggel találkozhatok, akik segítségével sikeres emberré válhatok.
Örömmel dolgozom a Casanetwork vezető - ingatlan képviselőjeként, teljes vállszélességgel támogatom a stratégiánkat, amely már 10 éve kiemelkedő ország szerte!
Vezető értékesítőként, fontosnak tartom, hogy ügyfeleim, elégedetten és sikerorientáltan távozzanak egy- egy üzletkötés végeztével! Visszajelzéseim során, úgy vélem, hogy nem elég csak szakmai tudásommal segítenem, sokszor egy segítő kéz, egy támogató mondat, egy emberi gesztus, az ami hozzásegített a munkám sikeréhez!
Hiszem, hogy minden problémára találunk közös megoldást, ugyanakkor hiszek az ügyfeleim sikerében is!
Legyen Ön a következő ügyfelem, és biztosítom arról, hogy közösen, minden problémából, előnyt tudunk kovácsolni!
Veszprém megye egész területén foglalkozom ingatlan eladásával, illetve bérbeadásával.

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nincs elérhető hirdetés.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar