verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Szabó Balázs
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Szabó Balázs

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

Royal Real Estates
phone +36 70 467

Értékesítési területeim

Páty
Zsámbék
Herceghalom
Biatorbágy
Bicske
II. kerület
Etyek
Csabdi
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 2.5 - 4%
Ingatlan.com-on 3 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Az ingatlanértékesítés egy rendkívül összetett, több szakma együttes tudását igénylő tevékenység. Készségek széles repertoárjának tökéletes időzítése szükséges ahhoz, hogy egy szereplő kiemelkedjen az átlagos, sok esetben nem pozitív megítélésű ingatlanosok közül. Több mint 150 ingatlan értékesítése során tapasztaltam, hogy a szakmám negatív megítélését nem lehet pár perc alatt megváltoztatni az ügyfelek fejében.
Szabó Balázs vagyok, több lakásos társasházak és családi házak ingatlan értékesítő specialistája. Küldetésemnek tartom, hogy minden egyes nap, ha egy apróbb lépéssel is, de pozitív irányba építsem a magyarországi ingatlanos szakma renoméját. Több éves ingatlan szakértői tapasztalatommal tudok segíteni Önnek, hogy megtalálja új otthonát, vagy eladja ingatlanát a legmagasabb árat fizető vevőnek. Az ingatlanértékesítéshez kapcsolódó ügyvédi, hitel-szakértői, illetve felújítási munkákra is tudok hozzáértő szakembereket ajánlani. Szívesen állok rendelkezésére amennyiben szüksége van szakszerű, és megbízható segítségre.
Keressen bizalommal telefonon, e-mailben vagy a biatorbágyi irodámban!

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar