Szabó Kitty

Szabó Kitty

Ingatlanközvetítő

+36 20 745 mutasd
Jutalékom
3,0%
Nyelvtudásom
angol

Így dolgozom

Üdvözlöm!

Szabó Kitty vagyok, szeretnék segíteni Önnek ingatlanügyletei sikeres lebonyolításában!
Ha értékesítene, vagy vásárolna, bérbe adna, befektetne, kérdése van, tanácsra van szüksége, vagy egyszerűen csak tájékozódna a döntése meghozatala előtt, forduljon hozzám és együtt megtaláljuk a válaszokat és megoldásokat.
Teljes körű ügyintézéssel, felkészült szakmai háttérrel, és rugalmas elérhetőséggel várom.
Tudom, hogy egy ingatlan adásvétele, otthonunk megtalálása az egyik legfontosabb döntés az életünk során, ezért azon dolgozom, hogy ezt megkönnyítsem az Ön számára.
Tudom, hogy biztonságban szeretné tudni az ingatlanügyeit, ezért ennek megfelelően, maximális odafigyeléssel és személyre szabottan intézem az ügyeit.
Tudom, hogy az ingatlan ügyintézés számos teendőjének a terhét szeretné egy helyen letudni, ezért a jogi ügyintését, független hitel tanácsadást, energetikai tanúsítványt is biztosítom Önnek.
Tudom, hogy megannyi elfoglaltsága mellett, talán csak munkaidő után vagy hétvégén van ideje, hogy alaposan átbeszélhessük az elképzeléseit, ezért engem nyugodtan hívjon!
Tudom, hogy nem szeretné felesleges kiadásokba verni magát, ezért nálunk csak és kizárólag a megbízása sikeres teljesítését követően kerülhet sor az elszámolásra, az előre pontosan megállapodott feltételek szerint.
Mert a Városi Ingatlanirodánál, ahogy személy szerint nekem is, valóban fontos, hogy találkozzanak az elképzeléseink, és a végén kölcsönös megelégedettséggel tudjunk kezet fogni egymással. Ez nem csak egy szlogen.
Higgye el, ahány ház annyi szokás…. ez a mi esetünkben különösen igaz. Az én feladatom, hogy megteremtsem az Ön számára legideálisabb feltételeket.
Hívjon bizalommal!

Üdvözlettel,

Szabó Kitty

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó