Szabó Szilvia

Szabó Szilvia

Ingatlanközvetítő

+36 70 367 mutasd
Nyelvtudásom
magyar
Tagságaim
Iparkamara, Nemzetközi vállalkozók szövetsége, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Vannak, akik otthonról álmodnak és vannak, akik már álmaik otthonában élnek Az én feladatom, hogy megtalálva a közös pontokat és közös elképzeléseket, eladjam, amit rám bíznak, s megszerezzem azt, ami az elképzelés.
Szabó Szilviának hívnak. 14 éve vagyok a Dot-Ing Ingatlaniroda egyik tulajdonosa és egyben értékesítője is. A szakmai Értékbecslő, Ingatlanközvetítő, végzettségeim mellett arra vagyok a legbüszkébb, hogy az ingatlanértékesítőként eltöltött 14 évem alatt több száz ingatlan cserélt gazdát általam. Ezek az évek alatt tanultam meg, hogy mi az igazi sikerem kulcsa: ügyfél-központúság, szorgalom, alázat és céltudatosság.
Büszke vagyok arra, hogy tulajdonos társaimmal együtt egy családi vállalkozásként indult kis irodából mára egy 20 fős szuper csapat mentorai lehetünk, akik közül sokan már több mint 10 éve vallják és gyakorolják ugyanezt az ügyfélközpontú értékesítést.
Hitvallásunk, hogy mi nem ingatlanokat adunk el, hanem élethelyzeteket oldunk meg.
Tudom, ugyanis hogy egy ingatlan eladása, vásárlása mindenki életében az egyik legfontosabb momentum, ezért is tartom nagyon fontosnak, hogy ebben a döntésben szakmai tapasztalatommal segíthessek Önöknek.
Köszönöm, hogy bizalmat szavazva beengednek otthonukba, privát szférájukba, üzletükbe, vállalkozásukba.
Célom továbbra is az Önök bizalma, és teljes elégedettsége.
Remélem Ön lesz a következő, akinek ezt bizonyítva segíteni tudok.

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó