Szabó Tibor
Szabó Tibor

Okleveles ingatlanközvetítő, Értékbecslő

phone +36 30 975
Ingatlan.com-on 19 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

MÁR 2001 ÓTA ÖNÖKÉRT!

ELADÓ BALATONI INGATLANOKAT KERESÜNK
BEL-ÉS KÜLFÖLDI ÜGYFELEINK RÉSZÉRE!

Az ingatlankínálatunkban lévő, korábbi eladó balatoni ingatlanok nagy részét értékesítettük, ez által kevesebb ingatlannal foglalkozunk.
Ennek alapján, mi nem az értékesítendő ingatlanok mennyiségre törekszünk.

Kevesebb hirdetett ingatlan = Gyorsabb, hatékonyabb ingatlan értékesítés

Teljes körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek!

Igény, kérés esetén szívesen ajánlunk: akár több kedvező díjazású ügyvédet az ingatlan adásvételi szerződés megkötéséhez, épület energetikai tanúsítvány készítőt.

Az ingatlanközvetítői megbízástól, az ingatlan adásvételéig, birtokba-adásáig, ún. kulcs átadásig foglalkozunk az ügyfelekkel is.

Egyelőre díjmentesen vállaljuk, hogy ingatlan adásvétele esetén, az ingatlan birtokba-adására előre kitöltjük a közmű-nyomtatványokat meghatalmazás és adatvédelmi hozzájárulás alapján, és a felek által aláírt közmű-formanyomtatványokat e-mailben ingyenesen be is küldjük a közmű szolgáltatók felé.

Így ügyfeleinket megkíméljük a fáradtságos ügyintézési procedúrától, időt és energiát takarítunk meg a számukra, hogy könnyebben vehessék birtokba a már megvásárolt ingatlant.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar