Szabó Anna Mária

Szabó Anna Mária

Okleveles ingatlanközvetítő

+36 20 231 mutasd
Jutalékom
3,0%
Rutinom
3 éve az ingatlan.com-on
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Hogyan dolgozom? Kapcsolatfelvétel után, elsőként személyes találkozót beszélek meg az Eladóval. Amennyiben szolgáltatásom feltételeiben megállapodunk, fotókat és alaprajzot készítek, majd együtt kitöltjük az Ingatlan Adatlapot. Munkadíj csak adásvétel után jár,összege általában 3%, vagy egyedi megállapodás szerinti. Kizárólagosat csak külön kérésre kötök ekkor + „ELADÓ” táblát is biztosítok.
Megbízásom után 66 hirdető felületre rakom fel hirdetését, mellyel egy időben értesítem hasonló ingatlant kereső ügyfeleimet is. Ezt követően folyamatosan mutatom a lakást az érdeklődőknek. Más ingatlanközvetítőkkel is együttműködöm. Munkámat az érintő szakterületeken (pl. statikus) 5-10 fő segíti. Külföldiek esetében TOLMÁCS is rendelkezésemre áll. Eladókkal/Vevőkkel folyamatosan tartom a kapcsolatot, frissítem a hirdetést, kiemeléseket, krediteket is használok. Adásvétel során összekészítem a szerződés kötéshez szükséges adatokat, dokumentumokat (Tulajdoni lap, Eredeti alaprajz/alapító okirat, Energetikai tanúsítvány, Ingósság leltár stb./ Fő szakterületem Bp. XV. ker. kiemelten PANEL LAKÁSOK valamint XIV. ker. Zuglóban is szívesen vállalok megbízást. Tudásomat folyamatos szakképzéseken és nyelvtanulással fejlesztem. + Célom új építésű lakóparkok/ ingatlanok értékesítésében való részvétel! Szabó Anna Mária

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító, hitelügyintézés, ügyvéd

Értékelésem

Átlag: 5

1 értékelés alapján

Kinyit
1 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés
0 értékelés

Szilágyi István

2018-02-17

Mennyire ajánlaná ismerőseinek partnerünket?

Miben kérte partnerünk segítségét?

vásárlásban

Hogyan működött együtt partnerünkkel?

Együttműködtünk, de nem ő oldotta meg az ügyemet

Kérjük írja le tapasztalatait pár mondatban:

Rendkívül együttműködő! Minden tekintetben a másik fél érdekét is figyeli és önzetlenül segíti!!! Kiválóan tárgyaló képes és mindig reálisan látja és oldja meg az ügyeket! Emberileg és szakmailag is magas színvonalú! Csak ajánlani tudom!

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó