verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Székely Gabriella
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Prémium Partner

Székely Gabriella

Okleveles ingatlanközvetítő

Ingatlan Diszpécser
phone +36 30 711

Értékesítési területeim

II. kerület
Tárnok
VII. kerület
Dunavarsány
Kismaros
Leányfalu
Velence
Prémium Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.5 - 4%
Ingatlan.com-on 16 éve hirdetek
Nyelvtudásom Angol, Olasz
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

15 éve vagyok elkötelezett híve a magas minőségű szolgáltatásnak az ingatlanközvetítői szakmában. Végzettségem ingatlanközvetítő. Cégem 15 éve, ügyfélpanasz mentesen üzemel, amire rendkívül büszke vagyok. Kiemelt ügyfélkört (külföldi befektetők), prémium kategóriás ingatlanokat is kezelek, évek óta a régi ügyfeleim ajánlásra dolgozom. A cégeim Facebook oldalán 60 nál több pozitív ügyfél visszajelzés olvasható a munkánkról.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Rólam mondták

Ildikó

Eladó
Idézet szimbólum

Ildiko Vajda ajánlja: Profi ingatlanos csapat, nagy gyakorlattal és széles vevőkörrel. Mindenkinek maximálisan ajánlom! Professional estate agency team with extensive experiences and a wide customer base. I highly recommend them to everyone!

Tímea

Eladó
Idézet szimbólum

Timea Pálházi Sallayné ajánlja: Teljesen bizalommal ajánlom őket,ha vki ingatlan eladásra adja a fejét!! Tényleg profik es ami nagyon lényeges, gyorsan el fogják adni az ingatlanodat!! 5* es full service!!

Zsuzsi

Eladó
Idézet szimbólum

Patkó Zsuzsi ajánlja: Köszönöm Székely Gabinak a rengeteg segítséget, készségességet és profizmust, amivel gyorsan és sikeresen megtalálta a megfelelő vevőt lakásomra. Bátran ajánlom mindenkinek, aki eladni és nem árulni szeretné a lakását.

Ágnes

Vevő
Idézet szimbólum

Szabó Ágnes ajánlja: Gyönyörű otthonunk lett! Köszönjük Székely Gabinak és munkatársainak azt a rengeteg munkát, amivel megvalósították az álmunkat. Eladni és venni a Sperlingerrel biztos siker, ők bármilyen problémát legyőznek. A legjobb ingatlanosok!!!:)

Imre

Eladó
Idézet szimbólum

Horváth Imre ajánlja: Egy kedves barátom ajánlotta az irodát. Ő is a segítségükkel vásárolta a lakását. Egy év alatt kb. 15 ingatlan közvetítő hirdette az ingatlanomat, sajnos sikertelenül. (Nagy értékű vendéglátó egység, amely bérbe is volt adva.) Amikor találkoztam Gabriellával, Gabriella jelezte, hogy a jelenlegi bérleti díj az elvárt eladási árhoz képest aránytalanul alacsony. Igazuk volt, hiszen 2 hét alatt olyan bérlőt hoztak, aki az előző bérlő bérleti díjának háromszorosára szerződött, öt éves szerződéssel. Majd ezek után három héttel hozták a vevőt, aki az általam elvárt vételárat fizette meg az ingatlanért.Az adás vételi szerződés megkötése nem volt egyszerű. Gabriella közreműködése tette lehetővé, hogy sikerült az eladás.

Mónika

Eladó
Idézet szimbólum

Monika Bieber: 10 hónap után végre jó kezekbe kerültünk, és az összes lókötő ingatlanost kiiktatva, Gabi és Bálint megcsinálták a már már lehetetlennek tűnő küldetést és alig 2 hónap alatt eladták szeretett lakásunkat, hogy tovább léphessünk. Tény hogy nem volt könnyű dolguk nekik sem, de nem adták fel és köszönhetően szakértelmüknek és profizmusuknak igazán elégedett eladóként állítom hogy nincsen eladhatatlan lakás legyen szó bármilyen piaci helyzetről, hiszen ők maximálisan teljesítették az elvártakat. Merjétek rábízni lakásotok eladását a megfelelő szakemberekre hiszen ők értetek vannak és segítenek ha elakadtok.

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar