Székely Gergely

Székely Gergely

Ingatlanközvetítő

+36 20 822 mutasd
Nyelvtudásom
magyar

Így dolgozom

Miért a Geri Home a legjobb választás Önnek?
Egy lakás értékesítése nem csak az adásvételről szól. Számomra egy segítség, hiszen látom a boldog arcokat, mikor az új tulajdonos belép az új ingatlanába. Igen, segítettem megtalálni álmai lakását!

Székely Gergely vagyok a Geri Home Ingatlanforgalmazó Kft. ügyvezető igazgatója és alapítója.

Évek óta újítok fel ingatlanokat, elsősorban békéscsabai lakásokat. A sokszor viseltes lakást megvásárolom és utána minőségi otthont alakítok ki. Célom, hogy elérhető, megfizethető áron az átlagosnál magasabb színvonalat tudjak nyújtani az ügyfeleim részére, hogy lakásaimmal örömet és hosszú távon kellemes mindennapi közérzetet biztosító otthont adjak.

Ez számomra egy szolgálat is, hiszen fontos, hogy adni tudjak a munkámmal embertársaimnak. Így elmondhatom, hogy ez nekem nem csak egy munka, hanem a hivatásom!

Minden lakásomnak egyedi hangulata és kisugárzása van. Kizárólag olyan lakásokkal foglalkozom, amelyeket magamnak is szívből ajánlanék, ezért elkészítésükkor a minőségre is nagy hangsúlyt fektetek.

Folyamatosan dolgozom a fejlődésen és nem titkolt szándékom, hogy a lakásaimmal életörömöt is szolgáltassak elérhető áron. Vágyam, hogy a használói akár reggel ébredéskor, akár a délutáni hazaérkezéskor az elégedettség és az életükért való hála érzésével töltődjenek fel a lakásaim által.

Ebbe az irányba szeretnék tovább fejlődni és haladni.

Számomra a legnagyobb fizetség és motiváció, akár vásárlásnál, akár eladásnál az ügyfeleim elégedettsége és az elkészült lakásaim által okozott örömök.

Ilyenkor a legszebb szavak, melyeket hallani szoktam: Geri, erre vágytunk. Köszönjük!

Bízom benne, hogy Önnel is hamarosan partnerek leszünk és segíthetek megtalálni, kialakítani álmai lakását, otthonát!

Megbízásaim

Térképes nézet
Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó