Szénási Viktória
Szénási Viktória

Okleveles ingatlanközvetítő

phone +36 30 296
Jutalékom bruttó 3 - 4%
Ingatlan.com-on 5 éve hirdetek
Tagságaim Iparkamara, Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

2010 óta vagyok aktív résztvevője az ingatlanpiac rohamosan változó, hullámzó világának, hozzájárulva ahhoz, hogy ügyfeleim megtalálják otthonukat, a helyet, ahol megvalósulhatnak álmaik. Csömörön élek, ezért itt és a környező kerületekben dolgozom főként. Jól ismerem a helyi viszonyokat és az ingatlanpiaci keresletet és kínálatot, így szakértői segítséget tudok Önnek nyújtani, ha ingatlanát szeretné értékesíteni vagy éppen itt szeretné megtalálni álmai új otthonát. Az elmúlt több mint egy évtized alatt széles kapcsolatrendszert építettem ki, megbízható és felkészült kollégákkal (ügyvéd, hitelügyintéző, épület energetikai tanúsító) dolgozom együtt. Hiszem, hogy ez egy nagyon komoly bizalmi szakma, hiszen legtöbb ügyfelem legfőbb vagyona az ingatlana, ezért kellő komolysággal, odafigyeléssel, tisztelettel kezelek minden megbízást. A megbízóimmal napi szinten tartom a kapcsolatot, hiszen a folyamatos információáramlás elengedhetetlen, hogy naprakész legyen mindkét fél.
Fotográfus végzettségem segít a minőségi fényképek készítésében, hiszen egy hirdetési felületen ezek ragadhatják meg először a potenciális vevők figyelmét. A professzionális ingatlanfotózás, a 360 fokos ingatlanséta, illetve a videokészítés, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vevők az ön ingatlanára legyenek kíváncsiak a több ezer hirdetés közül.
Szeretném, hogy Magyarországon is hasonló elismertséget szerezzen ez a szakma, mint a fejlettebb országokban. Kezdje ingatlana értékesítését azzal, hogy egy kávé mellett beszélget velem a helyi ingatlanpiacról és engedje meg, hogy megosszam az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat Önnel!

Amiben még segíteni tudok

energetikai tanúsító
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
lakberendező
ügyvéd
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar