verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo
Szieben Katica
verified_userDokumentumok ellenőrizveinfo

Ellenőrzött Partner

Szieben Katica

Okleveles ingatlanközvetítő

SziebenKaticaDesing&Prime Ingatlan
phone +36 20 849

Értékesítési területeim

XI. kerület
III. kerület
Siófok
XIII. kerület
Aszófő
Ellenőrzött Partner Igen
Jutalékom bruttó 3.2 - 6.2%
Ingatlan.com-on 4 éve hirdetek
Nyelvtudásom Magyar, Angol
Tagságaim Ingatlanközvetítői névjegyzék

Így dolgozom

Szieben Katica vagyok, a Duna House Biatorbágyi irodájának PRIME Ingatlan üzletágának értékesítője, valamint közgazdász, lakberendező.
Ügyfeleimet az új ingatlan vásárlás gondolatának megszületésétől a teljes megvalósításig kísérem, egy kézben tartva magas szintű szolgáltatáscsomagomat. Eladói oldalon ebbe beletartozik többek között a home stanging és enteriőr fotózás, kiemelt értékesítési helyeken való megjelenés, vételi oldalon prémium Ügyfeleim számára célzottan keresek magas minőségű ingatlanokat.
Lakberendezőként, enteriőr designerként is figyelembe veszem, milyen szempontrendszerek szerint tud megfelelni az ingatlan az adott családi vagy vállalkozási modellnek, és ez merre tereli a piacon.
Hiszem azt, hogy minden döntés mögött, akár vételi, akár eladási szándék van, erős érzelmi motivációk, pszichológiai megismerések kellenek, melyeket használva tudom az értékesítést a leghatékonyabban és mindenki számára a lehető legegyszerűbben elvégezni.

Amiben még segíteni tudok

belsőépítész
energetikai tanúsító
építész
földhivatali ügyintézés
hitelügyintézés
közjegyző
lakberendező
ügyvéd

Megbízásaim

Nincs találat Jelenleg nem található a szűrésnek megfelelő ingatlantípus.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek DSA Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar